Ammo nabídne držáky na Pz.IV a Tigří rodinu - nejspíš kooperace s FC model. Šance, že se tohle zboží objeví v nabídce tuzemských prodejců se tím významně zvětšila.........
von mantinel píše:kvalita výtisků od FC je na hranici použitelnosti..
Kamoš si minule objednal viac setov od FC a dosť katastrofa; v tom ohľade,že veľa dielov je ako keby nedotlačených,alebo odlomených. Napr. sieťku nad motor na M3Lee si chválil,tá bola urobená perfektne,ale držiaky náradia na stug 3 polovica nepoužiteľná,kvôli zlej tlači. Kolesá na sd.kfz.251 čistá pohroma,celý set zle...
Chyba je v tiskárně, kterou to tisknou a podle renderů i v dosti zjednodušeném vymodelování předlohy. Dneska mi konečně přišly ty klipsny od MJ a to je uplně jiný sport.
MJ Miniatures hodil na trh další sadu, kde jsou dvě velikosti klipsů - zavřené/otevřené......... Vypadá to skvěle - užitečná sada pro ty, co dělají německou techniku. http://www.armorama.com/modules.php?op= ... ad&order=0
Dnes mi prišiel balík z Hobbyeasy a okrem iného mi došli aj 3D tlač. doplnky od T-rex a MJ Min. Ako klobúk dole,toto posúva modelárčinu do iného štádia. Veci čo mi prišli,boli od oboch firiem špičkovo zabalené a vytlačené,bez chýb,nedotlače,pokrútenia,z čierneho/šedého plastu. V porovnaní s vecami od Fc Model Trend je to po stránke kvality tlače niekde úplne inde,vrelo odporúčam.