Nový kus do vitrínky ,tentokrát je to posádka Martin Hudec - Petr Picka Mitsubishi Lancer Evo IX. Barum rallye 2014 . Model IXO ,fólie Karno ,přední okna límečky z košile
Petře pěkný. Já pokročil ve stavbě dalšího prcka, jehož aršík na tebe čeká zatím u mě v obálce Teď už jen zkompletovat, navěsit na kastli drobnou bižuterii a může jít do světa.
Díky. Dneska jsem si jen tak pro radost střihl mezi dokončovacími pracemi na stovečce další, v pořadí už 20. s vlastním polepem, 130RS. Tentokrát opět John Haugland, ale z Barum rallye ´79
Tak jsem právě dokončil stovečku se kterou brázdil tratě rally tatínek našeho kamaráda. Snad se nám povedla a neudělá nám ostudu. Škoda, že není vidět téměř dovnitř. tentokrát jsem se opravdu vyřádil . Petře ty máš aršík v obálce
Přílohy
Naposledy upravil K.Arno dne 01 bře 2020, 18:10, celkově upraveno 1
Petře interier fotky interieru jsou o kousek výš, ještě mohu dát samotnou přístrojovou desku než jsem ji do interieru zamontoval, ale bylo to foceno večer s bleskem a trochu se to leskne. Jen pro představu, volant má průměr 8mm a tripmaster na šířku 5mm