Aleš R. píše:Dobrý den pane Šulci, jsem poněkud zklamaný ze změny v zákaznickém servisu.. Mám celkem 8ks Mustanga. Jeden hotový, druhý teď stavím. U třech mám špatně výfuky - zalité (ale OK to si odvrtám) a mají poškozená ústí (jedno či dvě na výfuku). Požádal jsem o výměnu. Musel jsem to nafotit, napsat, kde jsem modely koupil, pokud u vás, tak uvést email (překvápko, já z něj píšu) (celé jsem to nepochopil, kde bych asi jinde vzal vaše stavebnice) a výsledek, že to "kolega" posoudil že jde to prý zabrousit. Já nejsem až tak idiot, abych si nezabrousil trochu plastu, pokud mám to ústí výfuku natržené, odtržené nebo nevím jak to vzniklo, tak toto nevyřeším. Je to jako byly kdysi výfuky u Spita. Byť je zajímavé, že u dalších stavebnic jsou perfektní a tak to přičítám výrobě při lisování.
Výsledek - mám si koupit celý rámeček, cena 130,-Kč/ks + poštovné. (3x rámeček + pošta). Výfuky si holt koupím jiné resinové, třeba mi vyzbydou z RC, kde resinové jsou, asi to nějak vyřeším.
Pak jsem si zničil vložky kulometů. Jsou menší, to se ví, a jdou celkem tlusté a tuhé a podařilo se mi je zdeformovat, když jsem je snažil narovnat. To jsem rovnou uvedl - moje chyba. Požádal jsem o nové, to je zcela ignorováno, myslel jsem si, že by je přidali k výfukům a zde bych i platbu za ty dva dílky akceptoval.
Pro aktuální stavbu jsem si je vzal samozřejmě z jiné stavebnice. Tak mi zkrátka zbyde, bez vložek ji nedostavím a nebudu jich mít tolik, stejně jsem to asi přepísknul s těmi počty.
Jen mě to docela překvapilo...(#39763)
Tu Vaši fotku jsem pravděpodobně posuzoval já a kolega Ferkl, a oba jsme z ní usoudili, že to poškozené není, ale že je tam zástřik.
Co se týče tohoto posuzování reklamací, dělali jsme to vždy. To, že se dožadujeme doložení oprávněnosti reklamace mi nepřijde nějak divné. Co se týče dalších údajů, to jsou věci, které k vyřízení reklamace potřebujeme. Dříve si to kolegyně posháněla sama, ale je to poměrně otravná a zdržující záležitost, proto teď chce od reklamujícího zákazníka všechny potřebné údaje najednou. Potřebujeme tu práci nějak zracionalizovat, chápejte.
Ty výfuky zkuste znova, a nafoťte to tak, aby bylo jasné, že je to poškozené.