ujík píše:Sice jsem chtěl dát až fotky dokončeného modelu, ale třeba to někomu pomůže v rozhodnutí si ten model pořídit. Staví se fakt pohodově.
Na to mu Cernoch zakontruje....
Martin Černý 'Černoch' píše:Když je to tak v pohodě model, proč tolik zalitýho vteřináče?Nebo se neumí připravit díly lépe?
Odpoved od Ujika vzapäti....
ujík píše:Ano, Martine, ten model je naprostá pohoda. Jediné problematické místo je poněkud blbě vyřešené napojení prstence sání. Vteřiňák (poprvé černý) jsem použil akorát v napojení křídlo trup u náběžné hrany a zespodu u 37 mm kanonu (protože jsem si vlastní blbostí uštípl kus plastu, který zapadá do trupu). Všechno ostatní je pouze černé lepidlo Mr.cement SP.
A s upravením dílů, aby co nejlépe pasovali, já fakt problém nemám. To maj možná ti, co tenhle model házeli do koše podle fotek a videí z internetu.
A tu uz dotknuty pan Cernoch reaguje.....
Martin Černý 'Černoch' píše:Bacha na citace Zdendo jo?
Já se jen ptám, protože mě to z fotky taky nepřijde o moc jiný než čtvrtkový Směr (sestavení i rytí bylo obdobné). Do koše jsem model nehodil, jen souhlasil, že má blbě křídlo a je to vidět, pokud se podívám na fotku modelu v galerii a na skutečnost. Možná se to bude dát trochu opravit 240 smirkem a výrobou nových plůtků, který dle mě taky nemají uplně OK délku na modelu. Tyhle dvě věci dohromady způsobí že profil křídla vychází opticky nedobře.
Kdyby tohle udělal Eda, to by bylo řevu...ale jsme opět u toho, když to dělá někdo venku jsou blbci ti co krititzují.
Stavbu bude sledovat dál, možná jeden zkusím pořídit a vymyslet co s těmi problémy.
Tak pan Cernoch patri presne k tym pochybovacom,pretoze ak uz Ujika upodozrieva,ze si nevie pripravit diely na lepenie,neviem,co povedat.Snad len,ze drzim Ujikovi palce.
p.s. asi budem musiet prohodnotit svoje rozhodnutie,pocuvat tunajsie kritiky a dobre rady a recenzie