Jinak děkuju všem za pochvalu a hlavně chci poděkovat uživateli novakv ( Víťa Novák ) za poskytnutí masky bílé 8 a za rychlou komunikaci
Jiří Mikeš píše:Ahoj Jirko.
Ta tvá stodevítka je opravdu moc pěkná. Obdivuji jak to máš nastříkané. A nejen tuhle stodevítku ale i junkry. S pistolí to umíš.
Jiří Mikeš píše:Jirko, to nebude pistolí.Já alespoň 20 let stříkal s Hansou 251 a loni na vánoce jsem si nadělil Infinity CR+. Pěkná pistole, stříka se mi s ní o něco líp, než s předchozí, ale skokové změny ve vzhledu modelů jsem se nedočkal.
JiříVránek píše:Před tím sem měl Hansu 281. S tou se mi taky dělá skvěle. Ale tak trochu sem to obměnil. Je fakt, ze nová pistola pokračuje dál v místě, kde Hansa skončí...
JiříVránek píše:Ta nová má čistější nástřik. Dělám flíčky jaký potřebuju a bez retuše. Jediný na co si zvykám je dvoučinný chod...
JiříVránek píše:onysx píše:No teda Jiří to byl rychlostní skok jak sviňa!Super model. Je vidět že to s pistolí umíš a tréning na Junkersech tomu přispěl.
Takže mistře
![]()
a
![]()
![]()
Dekuju Romane, to bylo díky ozdravnému pobytu u Hanze v Horním Rakousku. Víkend byl mimořádně bohatý a pracovní tempo bylo nezměrné![]()
Jinak odpoledne nafotím 109 D, tam se to taky hodně pošli vpřed.
Jarda Matt píše:JiříVránek píše:Před tím sem měl Hansu 281. S tou se mi taky dělá skvěle. Ale tak trochu sem to obměnil. Je fakt, ze nová pistola pokračuje dál v místě, kde Hansa skončí...JiříVránek píše:Ta nová má čistější nástřik. Dělám flíčky jaký potřebuju a bez retuše. Jediný na co si zvykám je dvoučinný chod...
Pokud tomu dobře rozumím dělal jste s Hansou 281 a přešel na novou u které si zvykáte na dvoučinný chod který dřívější pistole neměla.
Jelikož Hansu 281 jako jednu z pistolí (oblíbená) v dílně používám tak ta přeci dvoučinný chod má ?
Možná jsem se jen v příspěvcích ztratil?
hans dlouhán píše:JiříVránek píše:onysx píše:No teda Jiří to byl rychlostní skok jak sviňa!Super model. Je vidět že to s pistolí umíš a tréning na Junkersech tomu přispěl.
Takže mistře
![]()
a
![]()
![]()
Dekuju Romane, to bylo díky ozdravnému pobytu u Hanze v Horním Rakousku. Víkend byl mimořádně bohatý a pracovní tempo bylo nezměrné![]()
Jinak odpoledne nafotím 109 D, tam se to taky hodně pošli vpřed.
Ano ano, hornorakouské klimatické podmínky jsou pro modelaření velmi vhodné. Někteří kolegové zcela jistě potvrdí.. Neméně důležitým aspektem
úspěchu ovšem zůstává také dodržovat pitný režim. Někteří kolegové zcela jistě potvrdí..
Romane, doufám, že se taky někdy přidáš.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků