Ahoj Tome, díky za podklady a tipy. Máš pravdu, že jak řecké, tak bulharské (možná i rumunské?) mašiny to s těmi překryty měly hodně divoké. U té co stavím je fotka, kde je odklopná část vidět na pravém boku, ale z druhé strany chybí. Je to vrak na letišti, takže bůhvíjak to bylo. Tipl bych si, že neměla ty přední okna za štítkem. Bohužel s tím překrytem od IBG to prostě nešlo jinak. Nebo i vzhledem k povaze stavby jsem neměl čas nad tím moc špekulovat. Už to nechám komplet, jsem s tím smířený.
Mám doma PZL.24F od FrRomu a tam je pěkný acetát a taky stříkaná kabina. Pokud IBG udělá bulharskou krabičku, tak bych si jí rád postavil a tam bych zkusil použit překryt z FrRomu.
Jak stříkám kamo tak na tom potahu křídel a VOP/SOP lezou drobné chybky. Na spodku křídla je panel kde má potah jiný vzhled a taky na pevné části směrovky mám na levé straně jakoby oválnou skvrnu, kde potah má jinou strukturu. To se snad schová po patině a laku. Špatně odstříklé výztužné pásky na potahu už asi ne, ale zase to jde vidět skutečně jen když se na to člověk soustředí. V tomhle mi přišlo AH lepší.