Hmmm, to nic moc tento rok. Same prebaly,overtrees nebo jen male zmeny ve verzich, ale nikomu se nechce do niceho opravdu noveho. Pri tom je takovych ikonickych typu, co na trhu v nejake kvalitnejsi podobe chybi...
Veru napriklad francúzov z 2sv.v. nieto vôbec a aj talianov je poriedko,mam už MC 200, CR 42, SM79 viem ešte o MC 202 a to je tak asi všetko. A to tych typov by bolo požehnane.
Je pravda, že Spit Ml. I a V, třeba Eduard zmenší. To je pro mě asi jediné,co mi chybí. Pak ještě vlastně Wellington
Odesláno z mého Redmi 6A pomocí Tapatalk
Honza Hammer Spíše sběratel krabiček, ale občas si také něco slepím. Před časem jsem se zamiloval do veletuctů. Ale největší celoživotní modelářskou láskou je Hawker Hurricane.
Honza Hammer Spíše sběratel krabiček, ale občas si také něco slepím. Před časem jsem se zamiloval do veletuctů. Ale největší celoživotní modelářskou láskou je Hawker Hurricane.