Renda Tejkl GT CUP IPMS CZE
#TeamFoltýn
Osudovým omylem demokratů je slepá víra v to, že prostý lid jednou dostane rozum...
#TeamFoltýn
Osudovým omylem demokratů je slepá víra v to, že prostý lid jednou dostane rozum...
Radek A píše:Vl.Šulc píše:U Eika stejně jako u jiných našich obtisků jsou všechny motivy podloženy bílou. Chyba je v tom, že ta žlutá by potřebovala tu bílou zdvojit, což jsme si při konstrukci neuvědomili.
Myslím že kdyby tahle věta zazněla na začátku, mohli jsme si velkou část té debaty ušetřit.
Vl.Šulc píše:vorel64 píše:Tak jsou to obtisky nanesené na papír, nebo je to tisk?
A ano je důležité na co je to nanesené, kvůli poréznosti.
A u těch hvězd dle mého není podkladová bílá (sov. i viet.)
Na to se Vás nikdo neptá. Otázka zní, které obtisky jsou tištěné digitálem, a které sítotiskem
Vl.Šulc píše:Radek A píše:Vl.Šulc píše:U Eika stejně jako u jiných našich obtisků jsou všechny motivy podloženy bílou. Chyba je v tom, že ta žlutá by potřebovala tu bílou zdvojit, což jsme si při konstrukci neuvědomili.
Myslím že kdyby tahle věta zazněla na začátku, mohli jsme si velkou část té debaty ušetřit.
Já jsem vám to napsal hned první den, co to vypuklo:
Re: Dotaz na Eduard
Příspěvekod Vl.Šulc » pát úno 07, 2020 1:50 pm
Všechny barvy jsou podloženy bílou. Žlutá má ve větších plochách problémy s kryvostí, není to problém jen těchto obtisků.
Vl.Šulc píše:Takový malý testík. Ukázka kryvosti obtisků, stejný motiv, jeden je digitál, druhý je sítotisk. Zajisté poznáte, který je který
Vl.Šulc píše:Tak čtyři. Díky pane Vorle. Jsou to obtisky nanesené na pruhovaný podklad. Materiál podkladu neznám. Všechny motivy jsou podloženy bílou.
Vl.Šulc píše: Příspěvekod Vl.Šulc » pát úno 07, 2020 1:50 pm
Všechny barvy jsou podloženy bílou. Žlutá má ve větších plochách problémy s kryvostí, není to problém jen těchto obtisků.
Petr Zatrepalek píše:Vl.Šulc píše: Příspěvekod Vl.Šulc » pát úno 07, 2020 1:50 pm
Tedy to o tom chybějícím zdvojení bílé mi nějak uniklo... Pak je to jasný, a nemusím si lámat hlavu, proč mi to na tom Eiko nekryje, zatímco jiné dekály z toho samého aršíku mají kryvost dostatečnou... Chápu-li to dobře, tak příště už se tohle co mně na Eiko modelu, nestane?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků