Zdravím, nemá někdo fotku nebo nákres podtrupového závěsníku používaného u LN-401/411 ???? Hledal jsem hledal, ale nic moc. Jen jedna fotka na výklopnou vidlici. Děkuji
Alexandr Sigmund píše:Zdravím, nemá někdo fotku nebo nákres podtrupového závěsníku používaného u LN-401/411 ???? Hledal jsem hledal, ale nic moc. Jen jedna fotka na výklopnou vidlici. Děkuji
Fotku jsem nenašel, ale podle staveb, je to ten závěsník co je třeba ve V-156 Vindicator od Special Hobby. Řekl bych, že to tak opravdu bylo. Tenhle typ závěsníku se používal na spoustě námořních letadel. Vyráběla ho firma Alkan, ale na netu jsem zkoušel hledat a našel prd. Zkus na fr. foru, mám zkušenost, že mi vždycky pomohli.
EDIT: Našel jsem pěkné dvě fotky v knížce na Loire 130, když vydrží tak to vyfotím a pošlu. Scan bohužel nemám. A to stavíš tu 72 od Azuru? Hrdino!!
To forum jsem prošel célé a je tam spousta fotek, děkuju za ně ...Pořád řeším jestli to mělo vidlici a vybrání trupu pro pumu nebo jen závěsník jak to má několik modalářů postavené a jak psal David.