Dobrý den, moje dotazy opět nějak zapadly, tak to zkusím znovu a najednou. 1.bude Look F-104G 1/48 i na model Edu/Hw? 2. Kdy asi bude Look na MiG-21MF,popř.kdy se asi pustíte i do bočních panelů? 3. Budou i položky BFC pro MiGy-2PFM/PF 1/72, jako byly u MF?
Pane Šulci, omlouvam se za svoji zvědavost ale nedá mi to. Jak vlastně vypadají formy na motory v 1/48? Ta filigranstina mě fascinuje a vubec si neumím predstavit, jak je zhotovujete. Děkuji
Pane Šulci, znovu se vrátím k novým eduardím dekálům. Už se v Eduardu podařilo vychytat alespon tu nectnost s nedostatečnou krycí schopností podkladové bílé na jakýchkoliv tmavších kamo barvách ? Už vůbec si nedovedu představit tyhle nové eduardí dekály na kamo RLM71/70. Nebo budete ke každému dekálu dělat stříkací masky, aby si to normální modelář mohl podstříknout bílou a měl plnohodnotnou stavebnici? V tom stavu jak jsou dělané ty dekály nyní, je to fakt hnus neodpovídající dřívějšímu renomé značky Eduard, nemyslíte?
Všechny barvy jsou podloženy bílou. Žlutá má ve větších plochách problémy s kryvostí, není to problém jen těchto obtisků.
Pane Zatřepálku, dáváme Vám stavět modely proto, že při Vašich kvalitách očekáváme, že si s případnými problémy poradíte. Co neočekáváme a co si u Vás v žádném případě neobjednáváme jsou komentáře k Vašim problémům na veřejných fórech. Považujeme za normální, že případné problémy si s námi vyřešíte interně bez přítomnosti veřejnosti. Uvítal bych, kdybyste se tohoto pravidla držel.
Dobrý den, pane Šulci, chtěl bych se zeptat zda a případně kdy půjde do prodeje publikace Riders in the Sky 1945. Děkuji.
Jinak, díky za další připravovaný přebal P-51D. Z hlediska nabízených markingů je pro mě zatím nejzajímavější ze všech doposud vydaných (McKennon a další). Podařil se vám opravdu skvělý výběr ikonických mašin, byť je někdo může nazvat nejprofláklejšími.
Vláďo, mě to nepřijde normální. Tvé vysvětlení je podle mě nedostatečný. Teď jsem na vážkách jestli u Vás utratit několik desítek tisíc za obtisky a čekat na případný reklamace modelářů nebo možná i ztrátu důvěry, nebo půlroční práci předělat a tisknout po staru - jinde. Už je asi načase po půl roce tohle nějak vyřešit . Takový výmluvy zákazníky nezajímají.
Nejen, že zákazníka tyto výmluvy nezajímají (a obecně Váš postoj k příspěvku p. Zatřepálka je mírně řečeno zajímavý), ale pokud si v galerii prohlédnu hotový model s upravenými či jinak "zašmoulenými" obtisky a ve stavebnici objevím to co bylo zde prezentováno , zavání mi to klamáním spotřebitele.
Pane Šulci, zajímalo by mě zda ten obtisk na té fotce Vám příjde v pořádku (mě ne), případně jak to podle Vás má řešit průměrný modelář.
Chápu, že zavádění nové technologie se neobejde bez problémů...máte už s kolegy nějakou představu jak tohle technologicky vyřešit do budoucna?
PS: fakt, že obtisk blbě kryje (na fotce je to zcela zřejmé), nijak nesouvisí s tím, jestli ten model staví p.Zatřepálek pro sebe, nebo pro někoho a zda zdarma nebo za úplatu....nejedná se o testovací stavbu předprodukční stavebnice .... model je už skoro dva měsíce v prodeji, takže mi taková reakce při veškeré úctě k vám a k Eduardu přijde poněkud zvláštní a zbytečně vedle....resp tak trochu "úhybná".