Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Letadla ‹ Diskuse
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Dotaz na Eduard

General Discussion
Odeslat odpověď
Příspěvků: 48893 • Stránka 1475 z 3260 • 1 ... 1472, 1473, 1474, 1475, 1476, 1477, 1478 ... 3260
  • Odpovědět s citací

Re: Dotaz na Eduard

Příspěvekod patrikk » 03 úno 2020, 12:52

Pane Šulci, já bych se zase rád přimluvil za lepší přístup k balení zásilek. Strčit bednu s weekendem do bedny s profipackem a ještě do toho Mr. Metal primer, pak to zaklopit a strčit do zjevně nízké krabice, která to vše na sebe přitlačí... O tom, že po krabici s profipackem, pak po cestě musela ta lahvička pěkně putovat snad taky nemusím psát.
Po rychlé kontrole to vypadá, že to naštěstí odnesly jen drobné díly (něco vylomeno, něco ohlé), které nepoužiju, ale doma to budu muset celé prohlédnout...
Vím, že se případně můžu ozvat na reklamační, ale tomuto se dalo předejít a navíc to kazí dojem z jinak pěkné novinky.
patrikk

• Odpovědět s citací

Příspěvekod karel.hawk » 03 úno 2020, 13:07

Pane Šulci, ty náhledy kamufláží na Vaší limitku B-26 Marauder (ex Hasegawa, 1:72) z Norimberka jsou již konečná varianta, nebo se budou ještě měnit? Rád bych se přimlouval alespoň za jednoho s anglickými kokardami, ideálně letectva South African Air Force. Děkuji.
Rozestavěno 1:72: Ju 287 V1 (Huma), Spitfire Mk.VC (Airfix), He 111 H-5 (Airfix), 2x Fw 190 (Eduard), MiG-3 (HobbyBoss).
Čekatelé 1:72: B-25 G konverze (Airfix+CMK), Ju 288 (Huma), Do 17 Z (Airfix).
Hybernace 1:72: Ju 388 J-3 V14-2 FuG 218 (R.V.Resin).
https://Hawk.zonerama.com Fotky z modelářských soutěží 2012-2025
karel.hawk

• Odpovědět s citací

Příspěvekod TomCZ » 03 úno 2020, 13:15

karel.hawk píše:Pane Šulci, ty náhledy kamufláží na Vaší limitku B-26 Marauder (ex Hasegawa, 1:72) z Norimberka jsou již konečná varianta, nebo se budou ještě měnit? Rád bych se přimlouval alespoň za jednoho s anglickými kokardami, ideálně letectva South African Air Force. Děkuji.

+1, taky bych to ocenil
Freiwaldauer Flugzeugfabrik
Ich bin ein Freiwaldauer....since 2009 8-)

Lepší BANán na foru, než ananas v řiti
TomCZ

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vl.Šulc » 03 úno 2020, 13:57

patrikk píše:Pane Šulci, já bych se zase rád přimluvil za lepší přístup k balení zásilek. Strčit bednu s weekendem do bedny s profipackem a ještě do toho Mr. Metal primer, pak to zaklopit a strčit do zjevně nízké krabice, která to vše na sebe přitlačí... O tom, že po krabici s profipackem, pak po cestě musela ta lahvička pěkně putovat snad taky nemusím psát.
Po rychlé kontrole to vypadá, že to naštěstí odnesly jen drobné díly (něco vylomeno, něco ohlé), které nepoužiju, ale doma to budu muset celé prohlédnout...
Vím, že se případně můžu ozvat na reklamační, ale tomuto se dalo předejít a navíc to kazí dojem z jinak pěkné novinky.

Pošlete mi číslo objednávky nebo faktury, podívám se, kdo to byl.
Vl.Šulc

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vl.Šulc » 03 úno 2020, 13:59

karel.hawk píše:Pane Šulci, ty náhledy kamufláží na Vaší limitku B-26 Marauder (ex Hasegawa, 1:72) z Norimberka jsou již konečná varianta, nebo se budou ještě měnit? Rád bych se přimlouval alespoň za jednoho s anglickými kokardami, ideálně letectva South African Air Force. Děkuji.

Ne, to je jen ilustrativní.
Vl.Šulc

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jiří » 03 úno 2020, 14:06

Budou prosím MiGy-21 PFM/PF 1/72 i jako položky BFC, jako u MF?
Jiří

• Odpovědět s citací

Příspěvekod PantherG » 03 úno 2020, 17:31

Tak mám za sebou úvodník info 2/2020 ....
ÁÁÁÁÁÁÁCH JOO :cry: :cry: :cry: :cry:
Tak pohádka o "Kuňkadle do každé rodiny" je za námi..... abych si sehnal výkres a vysochal si ho sám.... :roll:
Obrázek
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš.....
Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
PantherG

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jan Šubi Šubrt » 03 úno 2020, 18:45

Já myslím, že Kuňkadlo by mohlo být alespoň jako BFC položka... Pro nás,co se do Prahy jenom tak nedostaneme by to bylo fajn... Nechcete se nad tím zamyslet? Prosím prosím smutně koukám

Odesláno z mého AGS-W09 pomocí Tapatalk
Jan Šubi Šubrt

• Odpovědět s citací

Příspěvekod diamond » 03 úno 2020, 18:56

PantherG píše:Tak mám za sebou úvodník info 2/2020 ....
ÁÁÁÁÁÁÁCH JOO :cry: :cry: :cry: :cry:
Tak pohádka o "Kuňkadle do každé rodiny" je za námi..... abych si sehnal výkres a vysochal si ho sám.... :roll:

Jo, jo. To bylo slibů a řečí... Bojový hry o Kuňkadlo, Kuňkadlo do každý rodiny a teď prd... 200 kiláků si pro ně fakt nepojedu... :(
diamond

• Odpovědět s citací

Příspěvekod jenda58 » 03 úno 2020, 19:04

Mě teda z textu vyplývá, že je to zbytek várky z Norimberku. Že už "toho bohdá nebude" tam nevidím.
jenda58

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Michal Vyparina » 03 úno 2020, 19:14

Kuňkadlo není jen technologický demonstrátor?? Spíš bych jej očekával jako limitku nebo vstupenkáč.
"Věřím v Boha a své pistole." - škpt. Václav Morávek
"Deus vult!" - pokřik křižáků před bojem s nevěřícími
"Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským,
že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl
Michal Vyparina

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vit » 03 úno 2020, 19:15

Tak ono bude za chvíli určitě "všude", ale taky se mi nelíbí protahování a dal sem si závazek, že nenakoupím u Eduarda, dokud nebude Kuňkadlo v prodeji. (Snad pak vyprodané limitky někde seženu)

Ale jinak děkuji za vyčerpávající shrnutí dění v modelářském průmyslu. =D> =D>
Moc pěkné a pro laiky poučné a jsem rád, že se vám veletrh líbí a přináší kontrakty, budeme z toho mít prospěch všichni, že.
Na strojírenském veletrhu v Brně je taky tradiční vzpomínání na staré časy, kdy tahákem BVV byla nová Škoda Favorit a přišlo se na ni podívat 2 miliony lidí. Ale upřímně, dnes by to snad ani nikdo z vystavovatelů nechtěl. Možná je lepší klidné jednání s velkými klienty, než nával čumilů s batůžkem, kteří stejně nic nekoupí.... Nebo ne?
Život je krásnej 8-)
Vit

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Miroslav Knížek » 03 úno 2020, 19:46

Pro pana Šulce: Se zájmem jsem si v únorovém Infu přečetl Vaši úvahu o vývoji podnikání v oboru plastikového modelářství a měl bych k tomu jednu doplňující otázku. Nevíte kdo momentálně vlastní formy Accurate Miniatures a jak se k současnému vlastníkovi dostaly? Je docela zajímavé jak formy modelů cestujií a mění majitele. Je mi jen známo, že modely bývalé Accurate M. poměrně často přebaluje Italeti či Academy. Vlastní snad tyto formy jedna z těchto firem? No a samosebou mi nedá se nezeptat máteli chuť někdy zase některý zajímavý kousek od Accurate M. přebalit? Poslední byl nemýlímli se SBD-5 . Díky a zdravim (:)
M.K.
Naposledy upravil Miroslav Knížek dne 04 úno 2020, 05:50, celkově upraveno 2
Miroslav Knížek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod jenda58 » 03 úno 2020, 20:01

K dotazu bych se připojil, neboť zatím marně čekám, kdo a kdy vydá Accu. SB2C a F3F. A taky bych se s dovolením zeptal, zda se v Norimberku už někdo konečně prezentoval se čtvrtkovou SB-2.
jenda58

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Tom.Vrabec » 03 úno 2020, 22:11

Pane Šulci, moc pěkný úvodník - jak jste psal, že ještě nemáte ani čárku, tak jste to dal hezky a rychle dokopy (nevím proč, ale vybavil se mi pres na finiši mé diplomky blahé paměti :grin:). Teda jednu věc si neodpustím, co mě zabolela - cituji obrat "Zajímavý vývoj vidím tady u nás na Východě, hlavně na Ukrajině." Ačkoliv nás takhle často škatulkují lidé neznalí zeměpisu, my "u nás" pořád jsme střední Evropa (a to říkám já, který bydlím ještě o kus východněji než Vy :) ). Samozřejmě počítám, že šlo jenom o "nešťastné" spojení...
Taky díky za ten historický přehled vývoje firem i za zprávy z Norimberku. Jak už tu bylo několikrát zmiňováno - alespoň co se modelářství týče, žijeme v úžasné době... ;-I (jenom mi řeknite, kde na to brat prachy a hlavně čas; ještě jsem nerýpnul do noční G-6AS a už mám Kbelskou BFC Erlu v košíku :evil: :grin: )
Tomáš "Vrabec / Nádražák" Kosič
Tom.Vrabec

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 48893 • Stránka 1475 z 3260 • 1 ... 1472, 1473, 1474, 1475, 1476, 1477, 1478 ... 3260

Zpět na Diskuse