Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Letadla ‹ Diskuse
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Dotaz na Eduard

General Discussion
Odeslat odpověď
Příspěvků: 48835 • Stránka 1473 z 3256 • 1 ... 1470, 1471, 1472, 1473, 1474, 1475, 1476 ... 3256
  • Odpovědět s citací

Re: Dotaz na Eduard

Příspěvekod Alfred Riedel » 01 úno 2020, 15:48

Já bych si dovolil glosovat to, co napsal p. Polc o ‘zanikajícím’ Norimberku a jeho přehledu norimberského baťůřkáře, či spíše igelitkáře. Jeho tvrzení:
"Loni jsme ztratili po jediné zkoušce Wingnuty, letos chyběla Hasegawa, která byla tradiční, vytratil se Heller, Zoukei Můra to samé." bych si dovolil zpochybnit. Právé jsem se vrátil ze stánku Helleru, s objednávkou na několik tisíc modelů. Tak asi tak.....
Alfred Riedel

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vl.Šulc » 01 úno 2020, 16:05

hans dlouhán píše:
Vl.Šulc píše: Na A-6 jsme nezapomněli, ale v prezentaci byly jen takové ty nejzajímavější projekty.

Pane Šulci, a co taková stodevadesátka F-8 z nové řady? Nebo něco z Géček? 2021 nebo později? Díky za odpověď.

Později, ano (:)
Vl.Šulc

• Odpovědět s citací

Příspěvekod jenda58 » 01 úno 2020, 16:06

Hasegawa měla v Norimberku někdy nějaké novinky? Co vím, tak se vždy psalo, že si to nechává na Šizuoku. Možná p. Polc sháněl dodavatele kvalitních obtisků.
jenda58

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Alfred Riedel » 01 úno 2020, 16:27

jenda58 píše:Hasegawa měla v Norimberku někdy nějaké novinky? Co vím, tak se vždy psalo, že si to nechává na Šizuoku. Možná p. Polc sháněl dodavatele kvalitních obtisků.

Měla, ale Shizouka je pro ně důležitější. Mimochodem team f. Hasegawa tady na veletrhu byl také, dokonce na našem stánku a také u Eduardů. Ale asi se nepotkali s p. Polcem. Nebo je nezná a oni neznají jeho.
omlouvám se Vláďovi, že mu lezu do tématu.....
Alfred Riedel

• Odpovědět s citací

Příspěvekod jenda58 » 01 úno 2020, 16:35

A.R.: odsunul jsem se do Spec. Hobby (dotaz na Heller).
jenda58

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jiří » 01 úno 2020, 17:01

Bude MiG-21PFM 1/72 i jako položka BFC?
Jiří

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vici » 01 úno 2020, 20:48

HanzP píše:Možná to bude tím, že jim stánek neplatí stát. Možná je to o tom, že mají jiné priority. Já tam byl sám za sebe. A ty máš asi Zbynku malý problém, vzal jsi jméno KP/AZ opět do úst...

By se mohl poblejt....
Leave No Man Behind
BFC č. 3861
Vici

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Richard Dvořák » 01 úno 2020, 20:49

:grin:
Richard Dvořák

• Odpovědět s citací

Příspěvekod HanzP » 01 úno 2020, 22:17

Pane Šulc, nechtěl jsem Vám původně ani odpovídat, nakonec jsem se rozhodl že to udělám.
Nebudu rozebírat pohledy insiderů a outsiderů. Váš stánek byl z uličky "průhledný", proto i outsider mohl vidět kolik zájemců se v něm tlačilo. Jsem zajisté outsider, ale celkem dost informovaný outsider.... I ve věcech o kterých byste nechtěl abych věděl, jen o tom nemluvím. Ale můžeme je klidně začít rozebírat... Píšete, že na stánek Eduardu nemůžu. Víte, já na něj ani nechtěl. Při prvním průchodu jsem Vás pozdravil, Vy jste mi odpověděl a myslím že nám to oběma stačilo.
Stojím si za tím, že úroveň veletrhu klesá. Viditelně. Proto mne zarazilo, že Vás zrovna letošní ročník tak baví.
Jen bych rád dodal, že jste normální uživatel tohoto fóra bez jakýchkoliv výhod a proto mi nebudete zakazovat vyjadřování mých osobních názorů v jakémkoliv vláknu na MF včetně tohoto. Vy sám běžně vstupujete do vláken, týkajících se konkurenčních firem. Což tedy z pohledu toho, že jste insider je dost chucpe. Vzpomeňte si na Vaše výlevy na téma Čmelák..... Tak Vás snad nerozhodí plky hloupého outsidera.
Respektuji Vás jako skvělého marketéra. Moje občasné popíchnutí určitě dáte. A až vlastnoručně připravíte stavebnici do výroby, budu Vás brát jako velkého Insidera. Jirka Šilhánek i Petr Muzikant to umí. Třeba je to challenge.

A pro Fredyho - bylo by dobré se naučit chápat čtený text. Gratuluju k obchodu s Hellerem. Nicméně stánek rozhodně nebyl Helleru. Nebo se Heller jmenuje dnes Globe2Be? Stejně tak neměla stánek Hasegawa. Ano tým tam byl, potkal jsem je a dokonce jsem měl to potěšení využít mých znalostí ruštiny a angličtiny a týmu Hasegawy tlumočit.
BTW, batůžek ani igelitku jsem neměl. Jediný kdo ho měl byl Lance Bremen od Beaveru, japonského distributora. Ale fakt nás nenapadlo mu říct že je batůřkář.....
Jo, ten tvůj He 162 je opravdu hezký, řekl bych, že jeden z Vašich lepších modelů.

Vl.Šulc píše:
HanzP píše:
Vl.Šulc píše:Veletrh je slvělej. Skoro bych řekl, nejlepší, co jsem zažil. A že už jsem tam t3 HVoho zažil (:) Letos mě to tam děsně baví (:)

Co mě tam zatím asi nejvíc oslovilo, je He 162 od Speciál Hobby. Krásná věcička.

Pane Šulc, opravdu Vás baví veletrh, který je naprosto zbytečný? Veletrh kde kity letos sdílí halu s modelovou železnici a její misto zaujali čínští výrobci čehokoliv. Loni jsme ztratili po jediné zkoušce Wingnuty, letos chyběla Hasegawa, která byla tradiční, vytratil se Heller, Zoukei Můra to samé. Jsem kuřák, šel jsem kolem vašeho stánků během dne několikrát a nikdy u Vás žádné davy obchodníků a distributorů nebyly. Nebyl tam nikdo.
Norimberk dnes je hodně matný stín bývalých Norimberku. Ubývají vystavovatelé a ubývají i návštěvnici. Miliónové kontrakty se nekonají. Pokud tedy nejezdíme každý do jiného Norimberka.

Pane Polci, Váš problém je v tom, že do našeho stánku nesmíte. Takže nevíte, kdo tam byl a co se v něm dělo. Veletrh a obchod obecně bude vždy vypadat jinak z pohledu insidera a jinak z pohledu outsidera. Váš pohled outsidera chápu, odpovídá Vašim schopnostem i Vašemu postavení, nicméně bych uvítal, kdybyste si své názory šířil někde jinde než v tomto tématu.

Naposledy upravil HanzP dne 02 úno 2020, 00:34, celkově upraveno 1
Jan Jean Polc
j.polc@centrum.cz
HanzP

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vici » 01 úno 2020, 23:02

Pane Polc, prosím berte léky tak, jak máte....děkujeme.
Na co sáhnete to stojí za prd, to s člověkem musí chtě nechtě zamávat...
Leave No Man Behind
BFC č. 3861
Vici

• Odpovědět s citací

Příspěvekod HanzP » 01 úno 2020, 23:44

Pane Vičan, ani můj ani pana Šulce post se Vás netýkal. Nechápu proč nás oblažujete sdělením s nulovou hodnotou. Mimochodem, pan Sulc Vám jistě poskytne s nadhledem prostor abyste nám předvedl čeho jste se v našem oboru dotkl Vy tak, aby to bylo skvělé, bezchybné a dokonalé. Já si totiž nic nevybavuji. Pravda, blbé kecy, to zvládáte. V tom jste zajisté velmi dobrý. Tak teď ty konkrétní věci prosím.

Vici píše:Pane Polc, prosím berte léky tak, jak máte....děkujeme.

Jan Jean Polc
j.polc@centrum.cz
HanzP

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Braun » 02 úno 2020, 06:42

HanzP píše:Pane Vičan, ani můj ani pana Šulce post se Vás netýkal. Nechápu proč nás oblažujete sdělením s nulovou hodnotou. Mimochodem, pan Sulc Vám jistě poskytne s nadhledem prostor abyste nám předvedl čeho jste se v našem oboru dotkl Vy tak, aby to bylo skvělé, bezchybné a dokonalé. Já si totiž nic nevybavuji. Pravda, blbé kecy, to zvládáte. V tom jste zajisté velmi dobrý. Tak teď ty konkrétní věci prosím.

Vici píše:Pane Polc, prosím berte léky tak, jak máte....děkujeme.

Poučte nás Žáne. Jakou vypovídací hodnotu mají vaše lži a zpochybňování? ".... :jak by se tam Šulcovi mohlo líbit?....., ....Eduard bere dotace, ....." . Prakticky mají jen jeden význam. Sám ukazujete, jaký jste chudák.
V jednom máte pravdu. Šulc je výborný marketér. Ale v porovnání s vámi se ty jeho produkty prodávají mnohem snáz. Vy byste potřebovali všechny mark.agentury tabákového průmyslu a výsledek by pak ... no nevím a oprávněně pochybuju.
Jiří Verner
Braun

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Alfred Riedel » 02 úno 2020, 10:01

Pane Polci,
Heller zkrachoval a koupila ho firma Glow2B, to je stejné jako s Airfixem a Hornby. Takže Heller je tu normálně zastoupen. Stejně jako Airfix. Lance sice může mít baťůžek, ale baťůřkář není, stejně jako vy v obleku, pokud tedy nějaký máte, budete vždy igelitkář. To je spíše duševní a mentální záležitost, nerozhoduje, zda zrovna máte igelitku v ruce. S tím souvisí, že vy si dobré modely budete prohlížet vždy jen zvenku, za sklem. A pokradmu, aby vás někdo neviděl. Zloděje totiž nikdo nemá rád a na stánek, ani nikam jinam si je nepouští. Když už se dovoláváte té konkrétnosti, tak jste, mimo jiných věcí, ukradl z našeho e-shopu soubory kamufláží Tzukitu a prostým zvětšením, z nich udělal obtisky 1/48. Ale jste při tom všem zlodějství takový flink, že jste přehlédl, že trupové znaky v bokorysech byly deformované, díky tomu, že je trup Fougy kulatý. Ale obtisky deformované být nemají. Vy ani jako zloděj neumíte udělat nic pořádně.
Naposledy upravil Alfred Riedel dne 02 úno 2020, 11:12, celkově upraveno 1
Alfred Riedel

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Richard Dvořák » 02 úno 2020, 10:35

...to se člověk dozví věci :shock: :bad: ...
Richard Dvořák

• Odpovědět s citací

Příspěvekod bitner » 02 úno 2020, 10:53

To jsem zvedav, kdy tady zacnou padat trestni oznameni.
bitner

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 48835 • Stránka 1473 z 3256 • 1 ... 1470, 1471, 1472, 1473, 1474, 1475, 1476 ... 3256

Zpět na Diskuse