Je lehké házet bomby na lidi, kteří se nemohou bránit, ale něco jiného je takový výlet, když je ve vzduchu ještě někdo, kdo má proti tomu námitky.
DarthWanderer píše:Zdravím,
včera jsem se ještě zuby nehty udržel od reakce k tématu, ale dnes mi to nedá. Argumentujete poštovným, cenami u obchodníků, tím že chcete podporovat výrobce... Ano, také chci podporovat výrobce, a proto to dělám, u Edů, u SH, a vlsatně i u všech ostatních českých výrobců. Což neznamená že nenakupuji obchodníků, to také, ale jen zboží které nemůžu objednat přímo u výrobce. A je mi v tu chvíli jedno, že to je od výrobce o pár desetikorun dražší. A co se týče zásilkoven, fajn. Všichni dopravci dnes nabízejí buď přímo doručení až domů, nebo možnost vyzvednutí na výdejním místě. Není pak tak nějak jedno jestli je to zásilkovna, balíkovna, nebo jiný point? Z diskuze tu mám pocit, že by to někteří chtěli donést panem Šulcem až na stůl pár minut po objednání. Doporučil bych nejdříve vytáhnout hlavy ze zadnic. Pokud se vám služba, kterou Edi nabízí, nelíbí, kupujte jinde a přestaňte tu brečet, že to nedělají podle vašich představ.
T.
Vl.Šulc píše:A hlavně, ta brána byla odstavená v noci. Co na tom pana Škopána tak vzrušuje? Chtěl si objednat v půl druhé ráno?
Jarda Rankl píše:Moje zkušenost : Objednám, zaplatím, brnknu do skladu, kde se domluvím na předání a sjedu si pro to do Obrnic. Jednak to nemám daleko a pak, jezdím často do Mostu.Takže nemám problém.
Jiří Mikeš píše:Dobrý den.
Vypisuji si kamufláže vašich Bf 109tek do excelu a nyní jich mám v seznamu 201 (!!!)
Jiří Mikeš
Uživatelé procházející toto fórum: Petr Tomančák a 16 návštevníků