Zacal som patlat kamo.Akurat neviem ako mam spravit ten cumak po oprave.Masina bola poriadne spinava,ale neda sa zistit kedy bola ta oprava spravena a ci aj ten cumak bol taky isty
Moc pekne Jozi, ku mne konecne dorazila KH suka, prva stvrtka po desiatich rokoch lepenia v 1/32 scale. Uprimne povedane ,mam sa co ucit. Tvoj build je skvela inspiracia a tiez navod. Vdaka. M.
Mato to KH mi ani nespominaj!Je to f..g shit.Ani sa nejako eviem donutit ho dokoncit,ale zato Kopro ma celkom bavi.Trup je uz skoro na 90% hotovy.Este podvozky a kridla opatinovat a vyzbroj zavesit.Bude to tazko stihacia varianta 2xPTB-800 a 4xR-13M.
Musim este nieco s tymi fotkami poriesit.V skutocnosti to vyzera podstatne lepsie.
Uz len vyzbroj dolepit a je to OKNo a najst tie sedacky,inac ich musim zase z rezinu dolovat a madla na stary typ vyrabat.PLS EDUARD vyrobte znovu vas prvy lept na Su-25!!!
Cau Milan.Som rad ze som te inspiroval.Az do pondelku som doma,tak snad zase s modelmi pohnem a aj so Sukami.Som si nemyslel ze aj ako stary K...T budem este niekedy lekarske vysvedcko potrebovat... V pondelok mi testy zacinaju,tak dovtedy budem lepit.Snad uz konecne Peruanca dokoncim.