onysx píše:...Parádní model ale vybrat si kamu je problém. Chtělo by to ovetres.
Přesně

Radek Bednařík
onysx píše:...Parádní model ale vybrat si kamu je problém. Chtělo by to ovetres.
JimiX píše:JiříVránek píše:... Jinak po dostavbě té mé Bf 109 E-4 mám pro valis raritku pro zdejší téma. Verze D-1 ještě je teplá v krabičce
Tohle Jirko?
Už mám taky objednáno. Výlisky vypadají moc pěkně, ale ty barevná schémata. Herdek, postavil bych si nejraději první čtyři...
JiříVránek píše:no - ono hlavně ty schemata... dvě ze 4 mají špatně...
Petr Ladman píše:Kladenská pobočka hlásí malý, opravdu malý pokrok...Mám hotovej kokpit, pravej pedál sem urval 3x, levej 2x, ještě že mám zásobu náhradních dílů, kašlu na to, stejně skoro nic nebude vidět. Nyní si dám sváču a pak připravovat na hokej, du na Brno. Snad nám zasejc nebudou chtít takyfandové Brna podpálit stadion (jako minule), jako jediní tahaj pyro, nedávno zapalovali v Boleslavi
Jdu osobně , musím Rytíře podpořit, páč Kometa a Sparta se musí porážet
Rozárka píše:Mám dotaz ohledně zbarvení. 65/70/71 (76/70/71) a žluté konce křídel i na horní straně? Návod je v tomhle nejasný. Děkuji.
petr21 píše:Rozárka píše:Mám dotaz ohledně zbarvení. 65/70/71 (76/70/71) a žluté konce křídel i na horní straně? Návod je v tomhle nejasný. Děkuji.
Spodek a boky 65, vrch 02/71. žluté konce křídel zezhora se taky objevovali ale neznám fotky na tento konkrétní stroj, takže to nedokážu na 100% potvrdit.
sunabi píše:Narazil jsem při pátrání po barvě olejové nádrže u Bf-109E3 na tuto fotku: https://acesflyinghigh.files.wordpress. ... -601aa.jpg
Jen teď nevím jestli tu díru na modelu skrze kterou je vidět asi až do kokpitu ucpat něčím v takové nějaké barvě nebo v barvě hliníku, poradíte?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 190 návštevníků