Dne 18.10.2024 bylo ModelForum ochromeno technickou závadou na harddisku. Bohužel náprava trvala déle, za co se omlouváme. Stav ModelFora byl obnoven ke stavu z 17.10.2024.
Honza Hammer Spíše sběratel krabiček, ale občas si také něco slepím. Před časem jsem se zamiloval do veletuctů. Ale největší celoživotní modelářskou láskou je Hawker Hurricane.
Další připravovaná novinka ve 144 je motor pro mig 15 včetně sundané zadní části a v 72 je ve výrobě set na cockpit pro Z37 Čmelák a rozmetač pro Z37 Čmelák ,obojí již brzy.
Honza Hammer Spíše sběratel krabiček, ale občas si také něco slepím. Před časem jsem se zamiloval do veletuctů. Ale největší celoživotní modelářskou láskou je Hawker Hurricane.
Zdravím motor na spita je komplet hotov a tet jen čekám na odlitky na motor pro mustanga a ovládací plochy na mustanga a pak najednou vydám .Předpoklad během dvou tydnů. Dále následuje motor na Miga 15 .
Po vydaných novinkách na La7,tempesta a F16 mohu ohlásit další novinky na Sea fury od Mark1. Budou klapky,motor a čtyři varianty kol.Vše je v testovací fázi a předpoklad koncem měsíce je vše venku.