Klub plastikových modelářů Uherské Hradiště
Rozpracováno, 1/48: X-15 Special Hobby, F6F-3 Eduard, Su-22M4 KP, MiG-23ML Edu
Rozpracováno, 1/48: X-15 Special Hobby, F6F-3 Eduard, Su-22M4 KP, MiG-23ML Edu
JiříVránek píše:allex píše:Máš to pěkný. Sám teď tenhle model lepím a je to fakt hnůj.
Taky G-10 ?
JiříVránek píše:No já osobně si nemyslím, že by tam měly být jinačí barvy. Mám tam RLM 75 a 76. Což odpovídá tehdejším pedpisům. Kontrastní se to zdát může jakkoliv, skutečný křídlo je daleko větší plocha a je taky daleko víc nasvícená. A ty dvířka ještě trochu pouzavřu. Je fakt, že sou moc otevřený
Potoxon píše:Nastříkáno moc parádně a přesvědčivě!![]()
Kdyby jsem si víše nepřečetl, že je to W-if, tak bych řekl, že je to přenádhernej nočník!
Takhle řeknu jen, že je to nádhernej nočník.![]()
A dám Ti o jednoho tleskače míň!
![]()
Jozeff66 píše:JiříVránek píše:No já osobně si nemyslím, že by tam měly být jinačí barvy. Mám tam RLM 75 a 76. Což odpovídá tehdejším pedpisům. Kontrastní se to zdát může jakkoliv, skutečný křídlo je daleko větší plocha a je taky daleko víc nasvícená. A ty dvířka ještě trochu pouzavřu. Je fakt, že sou moc otevřený
Ja ani netvrdim,ze tam maju byt ine farby,mas to spravne 75/76.Mas len maly kontrast. Na konci vojny bola RLM76 o dost svetlejsia a zvlast na nocnych Junkersoch 88,ty si to ztvarnil malo kontrastne.Fotiek je na to dost,taraz je to uz jedno. V kazdom pripadne tie skvrny na kridlach su po pici paradne, klobuk dolu, vysli Ti perfektne![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků