Fotim telefonem a pak posilam na mail, abych zmensil velikost pod 512. U tehle fotky jsem mel moznost 120k a dalsi uz byla pres tech 512k.
JimiX píše:Tak jsem dnes doplňoval detaily do kokpitu a došla řada na pásy. Nevím proč, ale nemám rád barvený plechy. Nebo vlastně vím. Nelíbí se mi podivný barvy, nerovnej povrch barvy, loupání barvy, někdy nehezký rastr a tak dál. Tak jsem to zkusil jinak. Z plechového pásu ze stavebnice jsem vyřezal všechny přezky a závěsy a narouboval je na natřenou kabuki. Myslím, že to vypadá docela dobře. Jen jsem v euforii nalepil horní závěsy moc vysoko. Odborník promine. Už to spravovat nebudu...
Edit: teď čučím, že ty čudlíky ruční palivové pumpičky, nebo co to je mají být žluté. Blbě jsem to opsal od jedné internetové stavby. Příště budu chytřejší...
hans dlouhán píše:No vida, konečně nějaký barevný úpravy.Takže G-6 je Gablerova mašina a co G-5 a F-1? F-1 třeba Möldersova?
Beren píše:... Taky začínám uvažovat, že ty pásy čistě z plechu nejsou to pravé ořechové...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků