Velký dík patří zpracovateli tohoto tématu Pavlu Kloučkovi. Další velký dík patří panu Handlovi, který mi vytiskl potřebné dekály na tento stroj.
Stavebnice Eduard civilní. Stavba tentokrát docela krkolomná. Sestavení trupu docela náročné. Půlky trupu jsem nejprve vlepil do křídel abych se nemusel trápit s tmelením a do spodku přídě jsem musel vlepit destičku, protože tam zůstala škvíra víc než milimetr. ( tady musím přiznat, že mi pomohlo zdejší starší stavební téma od Randalfa, čímž také děkuji) Z úprav bylo nutné na levé straně okénko za dveřmi srovnat do obdélníku a na pravé straně naopak poslední okénko zrušit. Vyřízl jsem kousek vlnitoplechu z druhého vršku trupu, který je ve stavebnici pro jiné verze a vlepil. Další dodělávka jsou výdechy na vršku trupu, dodělávané podle fotek. Barvu jsem použil Gunze C8.
Nevěřil jsem, že mi může vyjít vymaskovat správně kabinku, ale nakonec se povedlo parádně a mám z toho radost. Co se, ale nepovedlo dobře je vršek trupu u zadního malého výdechu - probrousil jsem si vlnitoplech, a napojení vršku trupu na boky. V zadní části to chtělo rozepřít víc, takže mi to úplně nesedlo. Nicméně je to jen 1/144, takže na modelu přímo to není tak vidět, jako na fotkách.Nakonec jsem doplnil posičky a anténu z pružné loďařské nitě.
Tomcat,Tomcat,Tomcat ... dlouho nic a pak F-14