Lepší fotky kol na MAxxpro na model od Galaxy hobby, porovnání s původními koly pro představu. Velikost původních kol byla 15mm, správný rozměr by měl být 16,5mm...
Stejně tak kola na M-ATV, které jsou za mě, ve stavebnici od Galaxy hobby také podměrečná, takže se použije průměr nových kol z Maxxe, vymění se středy a bude, viz foto pro představu... Honza
Přílohy
Naposledy upravil hoenny dne 23 lis 2019, 16:55, celkově upraveno 1
Ahoj. Ty upravený kola na MRAPy vypadaj dobře. Jakým způsobem jsi je zvětšil? Nějak si takovou úpravu nedokážu představit...
Vladimír Bareš Rozdělaný: Tatra 813 CAS32, Chevy Monte Carlo 1978, USS Princeton CG-59
na všechny dvojí metr máte takhle to přeci nejde dál jedny mentalitou omlouváte druhý čeká kriminál _______________________________________________________________________________________________
A přitom je to tak jednoduché... Gumu navléknout na větší průměr, dolepit středy a vzniklý prostor přetmelit a začistit. Nic se samozřejmě nesmí přehnat, ale zvětšení o 1,5mm proběhlo bez deformace pneumatiky. Ale já jsem to jen vymyslel a Pavel Benesz to "zhmotnil", on je také šikovný ...