Jen technická poznámka: Ta obrysová světla (tzv. "fajfky") jsou vlastně jen a pouze žárovka s kovovou vypouklou krytkou, v níž je otvor tak cca půl centimetru v průměru... Předpokládám, že na přebarvení moc úsilí nebude třeba a zvládnout se to dá vcelku bezbolestně...[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ] Mrzí mně, že jsem si toho nevšiml dřív.
- Musíme si pomáhat. Informace, které potřebujeme, tu vždycky někde jsou. Jen ten, kdo na nich "sedí", nesmí být moula, který si myslí, že jsou jen jeho.
- Modeláři neodpouštějí ani tu nejmenší chybu - zvláště ne tu na svém modelu. Řežme raději do modelů, neřešme modeláře.
- Modely nejsou tak levné, abych je stavěl jen z krabičky a nechával všechny jejich chyby bez povšimnutí...
No, kdybys byl googlil, možná by ses sám dostal do ještě většího "pomykova", protože většina dnešních fotek a walkaroundů ukazuje tzv. "pomníkový tuning" a nebo po válce modernizovaná vozidla, kde jsou už kryty obrysovek s bílými pupíky (jako třeba na T-54/55 a BVP-1) nebo dokonce s barevnými skly (jako třeba na T-72 a BVP-2)... Ona ta stříbrná a červená vypadá opravdu "sexy", ale víš jak... Je to mašina z konce války, takže tak...
- Musíme si pomáhat. Informace, které potřebujeme, tu vždycky někde jsou. Jen ten, kdo na nich "sedí", nesmí být moula, který si myslí, že jsou jen jeho.
- Modeláři neodpouštějí ani tu nejmenší chybu - zvláště ne tu na svém modelu. Řežme raději do modelů, neřešme modeláře.
- Modely nejsou tak levné, abych je stavěl jen z krabičky a nechával všechny jejich chyby bez povšimnutí...
právě, že jsem hledal a když jsem našel foto, tak místo obrysovek byly jen díry a nebo jsem našel jednu fotku kde byl vidět malý červený flek, takže jsem myslel že to je nějaká čočka a podle toho postupoval, nevadí chybama se člověk učí