Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
JimiX píše:Všechno parádní Marceli, ale ta pumovnice, to je naprostá pecka
Jan Pavlik píše:Moc pěkný postup....
Radim Špůrek píše:Surf a základ pruhů
Je to velké....
Radime pěkně se to rýsuje, držím palce, budu sledovat![]()
![]()
Kubouš píše:Ještě dotřít něco stříbrnou a dám nějaké ty obtisky. Ze stavby ještě chybí ostruha a výfuky. Pruhy jsem měl nařezané na stejnou šířku, no vychází mi že na jednom křídle má AZ mírně hejbnutou paneláž a tím i umístěné kulomety.
Kubo, ten Spit bude moc pěkný, za mne![]()
Marcel Matuška píše:Přidávám progres na Marauderovi.
Před nabarvením vnitřku jsem se snažil načíst nějaké informace třeba zde http://www.arcforums.com/forums/air/ind ... -maurader/ nebo v tomto užitečném odkazu od Lukáše Loučky https://www.ipmsstockholm.se/home/inter ... 5-part-ii/. Nakonec jsem se pro stavěný typ F-1 rozhodl použít variantu nenabarvených vnitřních prostorů s černým nátěrem sedaček, ovládacích panelů, pancéřových panelů a pilotního prostoru nad úrovní prosklení kabiny. Jinak v tom prvním odkazu je také vysvětlení, proč byly i Maraudery s továrním nátěrem tak otřískané - Martin si vymohl výjimku na nepoužívání základovky Zinc Chromate pod kamuflážní nátěr!
Pilotní prostor
Pumovnice
Prostory zadních střelců
V rámci detailování prostorů jsem řešil jen ty, které byly předpřipravené od Hasegawy a které budou viditelné. Takže prostor radiotelegrafisty jsem před uzavřením trupu využil na umístění závaží ve stylu "co dům dal".
Marcel Matuška píše:Moc všem děkuji za pozitivní reakce k historickému úvodu i k zahájení stavby.
Na invazního Spitfira IXc T.Vybírala se těším už jen proto, že jsem ho sám měl do této skupinovky původně namyšleného. Každopádně držím palce a ať se daří![]()
Otto Oťák Flégr píše:Zdravím ,,Zebry",
Jinak můj Mustang je odekálován, ještě mu přidám popisky. Práce mi nejde od ruky, stále si strhávám lak Sidolux, který kryje vrstvy různých stříbrných barev, při maskování polí. Pod strženým lakem vylezou místa tmavší než okolí. Opětovné stříknutí lakem nepomáhá, tak musím opět používat stříbrnou. Příště si Sidolux odpustím. Jo a Kabuki pásky si před použitím připlácávám na ruku, aby tolik nelepily. Bez úspěchu.
Beren píše:Marcel Matuška píše:Moc všem děkuji za pozitivní reakce k historickému úvodu i k zahájení stavby.
Jinak abych jen nekecal, práce na spitovi pokračují. Mám už komplet nabarvený kokpit v trupu a teď dělám na podvozkových šachtách. Obrazový důkazní materiál dodám doufám dnes večer ;o)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků