Zajíc žije, zajíc vás po očku stále sleduje, ale zajíc má doma dva měsíce mimino (tzv. Evo II), takže zajíc moc nestíhá Ale mám mezi tím i jeden dokončeny model, jen nemám prostor to nafotit.
Probouzím tohle téma... Poprvé od roku 2012, kdy jsem se vrátil k modelařině po vysokoškolské pauze, mám na stole jen jediný rozvrtaný model. Kastle je laku a z malé části přebroušená a vyleštěná. Šasi je v brzdovce, nebyl jsem spokojený se stavem, do jakého jsem to dostal. Do interiéru mám hotových pár drobností, ale hlavní řezničina mě čeká - Heller nepochopitelně interiér modelu udělal podle kdysi prezentované studie hybridního WRC, takže jsou tam věci navíc, které tam nemají co dělat. Dal jsem si předsevzetí nezačínat nic nového, dokud C4 nebude ve vitríně (nebo rozšlapaná )
Vždy mne potěší ,když vidím ,že je některá stavba delší ,než bylo moje Porsche Ale bude to určitě parádní kousek ,tak po něm nešlapej ,těžko se to pak dává dohromady
Tohle bylo od začátku myšleno, jako longterm projekt, pustil jsem se do toho a pak několikrát odložil s tím, že potřebuji více zkušeností. Teď už si na to aspoň trochu věřím, tak to zkusím. V mezidobí rozpracovanosti Citroena jsem dokončil pět jiných kousků. Pomalý jsem obecně, natož když rozpracovaný model ještě odkládám
Baví se dva doktoři: "Operuju, Operuju a najednou koukám že pitvám, pitvám..." Takže pitva interiérové desky je za mnou a teď z toho ten interiér začít skládat
Po pitvání tomu začínám zase dávat tvar. Ať to dopadne, jak to dopadne, baví mě to. Polepšil jsem vybavení o sadu pořádných pilníků, vybalil jsem miliput a jdeme na to...