nemohl by mi prosím někdo naskenovat/nafotit manuál ke stavebnici La-7 v 1/48 od HobbyCraftu a poslat na mail tchert@seznam.cz? Konkrétně jde o stavebnici č. HC1530. Na webu jsem nic nenašel Předem děkuju
Křáp nekřáp pro zkoušení dobrý. Ta Acada by měla stačit jsou to stejný výlisky. Jemu jde spíš o kamu schéma si myslím.
Roman Pavlů,KPM Brněnec, koordinátor pro oblast východ
"Čas je pouze relativní pojem. Důležitý je zda chceš ležet nebo modelařit!" Rozpracováno:2x Fw-190A-4, Ju-88A-4,H.Hurricane mk.IID,G.Meteor mk.I, Bf-109 G-6,..........atd. Hotovo 2019: Fw-190 A-3 Eduard P-39 Q Eduard Hotovo 2020: 2x Fw-190 A-5 Eduard
Tak v tom případě nevím. Vždyť není nic jednoduššího než si ty čísla přepsat. Díly jsou stejný jen návod poplatný době. A upřímně ten originál asi raději nechtěj. Mám od nich Hurricane mk.IID a ten návod je jak z roku 70.
Roman Pavlů,KPM Brněnec, koordinátor pro oblast východ
"Čas je pouze relativní pojem. Důležitý je zda chceš ležet nebo modelařit!" Rozpracováno:2x Fw-190A-4, Ju-88A-4,H.Hurricane mk.IID,G.Meteor mk.I, Bf-109 G-6,..........atd. Hotovo 2019: Fw-190 A-3 Eduard P-39 Q Eduard Hotovo 2020: 2x Fw-190 A-5 Eduard
Nepoužiješ tento rámeček(šedý) nebo označené díly.
Je to rámeček pro La-5 kteroužto Lavočku z hobby craftu stejně nejde postavit tedy bez úprav dle návodu na konverzi La -7 KP na La-5FN. To jen tak naokraj. Rámeček pro La-7 (hnědý)
Vyřízeno. A jen tak pro zajímavost, Acada není přebal, rozmístění, číslování a některé díly se liší (třeba podvozkové dekly). Spíš si vzala HC jako mustr.
Já v tom HC 1530 (La-7) mám taky šedivý, ale pozor, na pravé straně jsou díly pro La-7, které jsou na tom hnědém vlevo (stačí otočit o 180°). Tedy je pro obě verze.