Celkem sleduji zdejší diskuse a tak si pamatuji, že jste cca před rokem psal, že jestli Eduard vydá model ponorky, tak přespíte v Lysé před výstavištěm, aby jste byl první ve frontě u jejich stánku! Takže jsem přesvědčen, že pan Šulc si poťouchle (nevím co mezi vámi je a proč a jaké máte k sobě antipatie) nemohl nechat ujít takovou příležitost a spustil projekt "ponorka" jen kvůli vám! Ani nevím, jak to dopadlo s vaším noclehem v Lysé, ale tady to asi Eduardi pokazili, když otevřeli stánek už v pátek a nocleh na sobotu tak postrádal smysl, snad jen jako důkaz, že držíte slovo???
K modelu: Odhaduji to na víkendovou brigádu nějakého studenta. Vzhledem k obrovskému vytížení a záběru resin-skupiny u Eduardů jasně pochopitelná záležitost. Kdyby to měli brát vážně a udělat, jak píšete, nějakou skutečnou ponorku WW1, tak je to stojí roky práce, jen hledání podkladů, porovnávání výkresů atd. zabere měsíce času a mraky peněz, které se nikdy nevrátí.
Takže já osobně bych to bral s nadhledem jako velice podařený vtípek, srandu a hlavně obrovskou poctu a děkoval jim, že model vydali!! Ale to je asi zcela proti vaší přirozenosti, hanlivé recenze vám jdou mnohem lépe.
Tak to udělám za vás, ponorky jsou super. Mám 3. Jednu už dodělávám, druhou na památku a třetí na nějakou zběsilou konverzi - rozřezání, ještě nevím. Takže, děkuji Eduardům za zajímavý model a Vám, že jste je k tomu "vyprovokoval"
PS: A ještě sem z příspěvků pana Šulce pochopil, že ta figurka je dělaná podle vás. Pro spoustu lidí pocta a možná i splněný sen, vy si ji ani nenecháte na památku?? Divné, ale pro ostatním modeláře jasná informace, co jste asi za člověka. Škoda, vaše nadšení a třeba podpora soutěží lodí, kdy do toho dáváte spoustu svého času i peněz je SUPER! O to víc nechápu, proto tak dlouhý noční příspěvek, pardon.
Mám Vás pene Vit mezi nepřáteli takže jsem to ignoroval ale abyste neřekl tak odpovím:
Vypadá to pane Škopán, že jste nepochopil.
Celkem sleduji zdejší diskuse a tak si pamatuji, že jste cca před rokem psal, že jestli Eduard vydá model ponorky, tak přespíte v Lysé před výstavištěm, aby jste byl první ve frontě u jejich stánku! ano měl jsem to v plánu, ale měl jsem s sebou syna takže jsem využil přespání u příbuzných
Takže jsem přesvědčen, že pan Šulc si poťouchle (nevím co mezi vámi je a proč a jaké máte k sobě antipatie) nemohl nechat ujít takovou příležitost a spustil projekt "ponorka" jen kvůli vám! Ani nevím, jak to dopadlo s vaším noclehem v Lysé, ale tady to asi Eduardi pokazili, když otevřeli stánek už v pátek a nocleh na sobotu tak postrádal smysl, snad jen jako důkaz, že držíte slovo???
add ostatní souhlasil jsem alespoň s tím že jsem byl předlohou pro hlavu, a současně učinkoval v reklamě. Obě pro mě představovali investici cesty a času.
Vzhledem k obrovskému vytížení a záběru resin-skupiny u Eduardů jasně pochopitelná záležitost. Kdyby to měli brát vážně a udělat, jak píšete, nějakou skutečnou ponorku WW1, tak je to stojí roky práce, jen hledání podkladů, porovnávání výkresů atd. zabere měsíce času a mraky peněz, které se nikdy nevrátí.
Takže já osobně bych to bral s nadhledem jako velice podařený vtípek, srandu a hlavně obrovskou poctu a děkoval jim, že model vydali!! Ale to je asi zcela proti vaší přirozenosti, hanlivé recenze vám jdou mnohem lépe. to je váš názor
Tak to udělám za vás, ponorky jsou super. Mám 3. Jednu už dodělávám, druhou na památku a třetí na nějakou zběsilou konverzi - rozřezání, ještě nevím. Takže, děkuji Eduardům za zajímavý model a Vám, že jste je k tomu "vyprovokoval"
PS: A ještě sem z příspěvků pana Šulce pochopil, že ta figurka je dělaná podle vás. Pro spoustu lidí pocta a možná i splněný sen, vy si ji ani nenecháte na památku?? Divné, ale pro ostatním modeláře jasná informace, co jste asi za člověka. Škoda, vaše nadšení a třeba podpora soutěží lodí, kdy do toho dáváte spoustu svého času i peněz je SUPER! O to víc nechápu, proto tak dlouhý noční příspěvek, pardon.
Slíbil jsem to ale jako poctu to neberu... dnes po čase spíše lituji uvedeného času .
Škoda že jsem to nevěděl dřív. Kolega soutěžil a já jeho modely přivezl nicméně při vyzvedávání lístků registrace jsem nic nedostal. Dá se to někde sehnat? Byl by to fajn klubovej hec model
Roman Pavlů,KPM Brněnec, koordinátor pro oblast východ
"Čas je pouze relativní pojem. Důležitý je zda chceš ležet nebo modelařit!" Rozpracováno:2x Fw-190A-4, Ju-88A-4,H.Hurricane mk.IID,G.Meteor mk.I, Bf-109 G-6,..........atd. Hotovo 2019: Fw-190 A-3 Eduard P-39 Q Eduard Hotovo 2020: 2x Fw-190 A-5 Eduard
Však v pohodě. Nebylo to myšleno konkrétně na Vás ale tak nějak všeobecné povzdechnutí. Zkusím poptat přímo Eduardy.
Roman Pavlů,KPM Brněnec, koordinátor pro oblast východ
"Čas je pouze relativní pojem. Důležitý je zda chceš ležet nebo modelařit!" Rozpracováno:2x Fw-190A-4, Ju-88A-4,H.Hurricane mk.IID,G.Meteor mk.I, Bf-109 G-6,..........atd. Hotovo 2019: Fw-190 A-3 Eduard P-39 Q Eduard Hotovo 2020: 2x Fw-190 A-5 Eduard