Drobny pokus o male dio z Afriky,figury opet synator,model od Hobby bose barvy model master,podlozka v pokusu se sadrovym popraskem obtiskle pneu a stopy obsluhy pote lehce zamlzene z manualniho rozprasovace,efekt docela obstojny,,,
Přílohy
Naposledy upravil otakar.janda dne 12 říj 2019, 19:37, celkově upraveno 1
Promiň, ale mám vypozorováno, i ze své zkušenosti, že pokud nikdo nereaguje na tvůj model, je to hlavně dáno tím, že model nestojí za moc a nikdo se upřímně nechce negativně vyjadřovat (pokud si v minulosti někomu nešlápl na kuří oko a nechce ti to oplatit). Já třeba nechápu, co je to za barvu ok na laně a třeba ty policajti (je jasný, že za to může stavebnice). A určitě by to chtělo opravit název tématu.
Montážní linka a lakovna: Hetzer http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=65499 Hotovo: Demag, King Tiger II, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.B, Pz.Befw.38(t) Ausf.G, 15cm s.IG.33 auf Pz.I B, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.E/F-G, Sd.Kfz.251/10C, Flakpanzer 38(t), 7,5 cm horský kanón vz. 15, 3.7 cm, KPUV vz.37 typ M + 3,7 cm PAK 37(t), Tiger I, Hetzer "Pražačka"
Nepřísluší mi hodnotit model jako takový, jen bych chtěl mimo jiné věci říct, že Panzerwaffe v Africe nenosila černý uniformy, to by se tam upekly.
Btw. Už sem chodím poměrně dlouho, iKdyž sem se zaregistroval nedávno. Vím tedy, že když sem někdo dává svůj model a nedá si práci s podklady pro dané vozidlo v daném období a bojišti (stejně tak u figurek) a postaví si to v podstatě jak semu zlíbí, tak to tady nikdo neocení a většinou ani nenapíše. Tady to máte naprosto základní věci, včetně špatného názvu vozidla. Přitom kolikrát stačí otevřít Google nebo nějakou knížku a trochu prolistovat... Taky když se podíváte na některá témata v rozestavěno, co se tam někdy řeší za maličkosti a detaily, aby to bylo co nejvíce reálné... nemyslím to vůbec ve zlém, tak to tak neberte. Příště si proste dát více záležet na přípravě ať se daří