Chory píše:Vl.Šulc píše:stejohn píše:Dobrý den pane Šulci,
chtěl bych se zeptat, jestli i letos bude na YouTube záznam z kotle s Vámi a panem Ridelem z letošího E-daye. Díky!
Obávám se, že letos ty záznamy nemáme.
Letos jsem se E-daye účastnit nemohl z pracovních důvodů a tak by mě kotel velmi zajímal. Nějak se tam řešilo, že jsem při lepení recenzních modelů Mustanga do Modeláře č.9/2019 postupoval špatně. No nevím. Všechny problémy, které jsem tam zmiňoval, jsem nalezl na všech doposud postavených modelech, jak na modelářských fórech, na stavbách zveřejněných na internetu a dokonce i na modelech v eduardích infech č.8/2019 a 9/2019 - křivě nalepené klapky, špatně dorytý/ dotmelený a onýtovaný vrchní kryt motoru, nedotmelky trupu před náběžnou hranou atd...
Také se zmiňovala subjektivita recenzí. Recenze bude vždy subjektivní podle praktických zkušeností a přehledu na aktuální modelářské scéně modeláře, který ji píše. Bohužel
Kdyby se někdo našel, kdo pořizoval záznam, byl bych rád, kdyby mi jej poskytl. Nerad vařím z toho, co jedna paní povídala.
Ahoj záznam nemám, ale byl jsem osobně. Tak jak pan Šulc tvrdil, že modely Eduardy nejsou pro začátečníky/děti, tak jeho projev byl úplně stejný a použil hodně expresivních slov, při kterých jsem dceři radši přikry uši. Podle pan Šulce, jsi se nedržel u šachty stavebního postupu (dával jsi tam drátky) a tak Ti to vyšlo špatně. Obecně prý recenzenti v Modeláři kteří staví Eduardy nedodržují návod a proto mají při stavbách problém, který vydávají za problém stavebnice. Jindra byl v jasné defenzivě, což jasně dokázalo oslovení "chlapče" z páně Šulcových úst.
Ptejte se na co chcete, já na co chci odpovím.