Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Letadla ‹ Diskuse
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Dotaz na Eduard

General Discussion
Odeslat odpověď
Příspěvků: 48893 • Stránka 1351 z 3260 • 1 ... 1348, 1349, 1350, 1351, 1352, 1353, 1354 ... 3260
  • Odpovědět s citací

Re: Dotaz na Eduard

Příspěvekod Vl.Šulc » 01 říj 2019, 10:53

Tlustší vzpěry, hmm. Mají průměr 0,5 mm. Takhle "tlusté" díly jen tak na nějakém modelu nenajdete (:) Ve finále je nasílíme, protože kromě potíží s vylisováním takto tenkého profilu je pak i problém je vůbec nalepit.

Jinak ale máte pravdu, Kuňkadlo není žádná hračka, je to plnohodnotný model s jemnými detaily. Není se za něj proč stydět, naopak. A už vůbec není důvod kvůli němu vytvářet značku nebo modelovou řadu. Vy máte vůbec, pane Cihoni, kladný vztah ke konspiračním teoriím, že (:)

V této souvislosti děkuji Randalfovi za péči o naše vydávací schéma. V tom textu, který cituješ, Randalfe, je uvedená podmínka, která nebyla splněna. Čmelák nakonec oproti původnímu předpokladu potřeboval významné zásahy do konstrukce, aby mohl projít naší technologií. To sice realizaci zdrželo, ale vzhledem k tomu, že trh je nyní pro Čmeláka poněkud znečištěn, máme času dost. A jiné práce také. Na druhou stranu jsme si s konstruktérem vyjasnili, jak je třeba konstruovat pro Eduard. To nám do budoucna přináší nárůst konstrukční kapacity, a zase na druhou stranu k tomu v tuto chvíli nemáme odpovídající nárůst nástrojařské kapacity. To musíme ještě vyřešit, na řešení pracujeme.
Vl.Šulc

• Odpovědět s citací

Příspěvekod ptlo » 01 říj 2019, 11:27

Vzpěry jsou pochopitelné jak z hlediska výroby tak modelářů. U Kuňkadla nepůsobí ani nijak rušivě (hračkovitě).
ptlo

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Petr Zatrepalek » 01 říj 2019, 11:30

Atlis píše:Pretože menej kvalitné/jednoduchšie modely môžu mať negatívny dopad na vnímanie značky Eduard. Robia to tak iné firmy, aj v iných odvetviach, fungovalo by to aj tu. Osobný názor, nič viac.

BTW Profipack, Weekend a Overtrees sú len "stupne výbavy", obsah, ten dôležitý, ostáva ten istý.

No když Eda vydal paskvilní čínský Mig23BN bez opravného čumáku a nevadí to, tak proč by mělo vadit něco jiného 8-)
Petr Zatrepalek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vl.Šulc » 01 říj 2019, 11:33

A ještě ke všemu ho prakticky vyprodal během jednoho týdne (:)

Taky si někdy říkám, proč my se s těmi modely tak matláme (:)
Vl.Šulc

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vl.Šulc » 01 říj 2019, 11:35

ptlo píše:Vzpěry jsou pochopitelné jak z hlediska výroby tak modelářů. U Kuňkadla nepůsobí ani nijak rušivě (hračkovitě).

No to ani nemohou. Jsou ve skutečnosti extrémně tenké. I po nasílení na 0,6 mm budou stále velmi tenké (:)
Vl.Šulc

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Atlis » 01 říj 2019, 11:43

Vl.Šulc píše:Jinak ale máte pravdu, Kuňkadlo není žádná hračka, je to plnohodnotný model s jemnými detaily. Není se za něj proč stydět, naopak. A už vůbec není důvod kvůli němu vytvářet značku nebo modelovou řadu. Vy máte vůbec, pane Cihoni, kladný vztah ke konspiračním teoriím, že (:)

Práve naopak, nemám. A naviac som nehovoril o žiadnom konkrétnom modeli. Reagoval som iba na príspevok kolegu Radka A.

@Petr - mne osobne to nevadí, nech si balia čo chcú, nekupujem všetko len preto, že je na krabici napísané Eduard. (:)
Marian "Atlis" Cihoň

Й*б*на р**ня
Atlis

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Richard Plos » 01 říj 2019, 11:44

Nedávno jsem si po delší době pustil (kvůli úmrtí pana Jaroslava Weigela) film Nejistá sezóna. Zazněla v něm věta, kterou občas používám: "Zlatý prciny"! :-D
Naposledy upravil Richard Plos dne 01 říj 2019, 11:47, celkově upraveno 2
Richard Plos

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Richard Plos » 01 říj 2019, 11:47

Atlis píše: @Petr - mne osobne to nevadí, nech si balia čo chcú, nekupujem všetko len preto, že je na krabici napísané Eduard. (:)

Všetko sice nekupuješ, ale komentuješ. Tuhle jsem se fakt trochu bál, jestli se mi Atlis neobjeví ve skříni, když se přítelkyně ptala, co si má vzít na sebe! :grin:
Richard Plos

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Atlis » 01 říj 2019, 11:48

Komentovať a kupovať budem čo chcem a kedy budem chcieť. Ak Ti to vadí, fórum má na to náradia. =;
Marian "Atlis" Cihoň

Й*б*на р**ня
Atlis

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Richard Plos » 01 říj 2019, 11:53

Mě to nevadí, mě to docela baví. :grin:
Richard Plos

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Lonestar » 01 říj 2019, 12:03

Richard Plos píše:Tuhle jsem se fakt trochu bál, jestli se mi Atlis neobjeví ve skříni, když se přítelkyně ptala, co si má vzít na sebe! :grin:

Tos hledal BFC triko? :lol:
Build what YOU want, the way YOU want to, and above all - have fun!
ХУ А Ю ТУ ФАКИН ЛЕКЧА МИ ???
Lonestar

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Petr Zatrepalek » 01 říj 2019, 12:09

Vl.Šulc píše:A ještě ke všemu ho prakticky vyprodal během jednoho týdne (:)

Taky si někdy říkám, proč my se s těmi modely tak matláme (:)

Když jsme u toho matláma paprťáma - není v dohledném plánu reedice 1/48 bf-110g4 v nějakých nových kabátech?
Petr Zatrepalek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vl.Šulc » 01 říj 2019, 12:19

Atlis píše:
Vl.Šulc píše:Jinak ale máte pravdu, Kuňkadlo není žádná hračka, je to plnohodnotný model s jemnými detaily. Není se za něj proč stydět, naopak. A už vůbec není důvod kvůli němu vytvářet značku nebo modelovou řadu. Vy máte vůbec, pane Cihoni, kladný vztah ke konspiračním teoriím, že (:)

Práve naopak, nemám. A naviac som nehovoril o žiadnom konkrétnom modeli. Reagoval som iba na príspevok kolegu Radka A.

@Petr - mne osobne to nevadí, nech si balia čo chcú, nekupujem všetko len preto, že je na krabici napísané Eduard. (:)

To mě mrzí (:)
Vl.Šulc

• Odpovědět s citací

Příspěvekod klimeji » 01 říj 2019, 12:28

Já Vás naopak potěším: já si kupuju prakticky vše, na čem je napsané EDUARD. Opustil jsem kvůli tomu dvaasedmy a přešel na čtvrtky, i když i nějakého toho prcka z Obrnic si ze zvědavosti slepím. To, co a jak děláte se mi velmi líbí, takže hlasuju peněženkou a podporuji výrobce a výrobky, které se mi líbí. =D>
Jirka Klimek
Na mé výtvory pište, co vidíte a já uvidím, jak se s tím vypořádám, ale určitě bez záště a osobních impertinencí.
hotový a nevyfocený Razorback
Boj s Hindem-DOBOJOVÁNO
klimeji

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jarek S. » 01 říj 2019, 12:38

No a já se vrátil zpátky ke 72 natěšen revoluci... která vyhasla :D
Jarek S.

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 48893 • Stránka 1351 z 3260 • 1 ... 1348, 1349, 1350, 1351, 1352, 1353, 1354 ... 3260

Zpět na Diskuse