Pavel Klouček píše:Za mě vyprávění pana Šilhánka může směle konkurovat panu Donutilovi. Dlouho jsem se tak nepobavil. Pokud bude ochoten příští rok pokračovat, rád se opět zúčastním.![]()
nenájde sa niekto kto to natočil ?
Pavel Klouček píše:Za mě vyprávění pana Šilhánka může směle konkurovat panu Donutilovi. Dlouho jsem se tak nepobavil. Pokud bude ochoten příští rok pokračovat, rád se opět zúčastním.![]()
Vl.Šulc píše:Já jsem žádný termín neslíbil.
Vl.Šulc píše:Tak Čmelák. Sorry za zpoždění, včera jsme měli rušno.
Vydá a vyrobí ho Eduard. Převzali (koupili) jsme konstrukci od jiné firmy, která potom, co do tohoto typu vlétl pan Muzikant, projekt odložila. Konstrukce dobrá, po drobných úpravách, jako je změna technologie rytí, by to mělo jít poměrně rychle.
Jako první, pokud vše půjde dobře, by to měl být vstupenkový model pro vystavující modeláře na ModelBrnu příští rok. Pokud to neklapne, bude na E-dayi.
Až se vydá jako Profipack, bude pravděpodobně stát 325,-, jako Weekend 225,- (bez záruky, může to být drobně jinak).
Royal Class asi nebude, ale nějaká ta sranda kolem určitě ano. Úplně to vidím třeba na Iron Bunny nebo na Kamikadze Cup.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků