"Věřím v Boha a své pistole." - škpt. Václav Morávek "Deus vult!" - pokřik křižáků před bojem s nevěřícími "Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským, že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl
Osobne mám z toho modelu málinko zmiešané pocity. Áno.Je krásny.Od vzniku prvého modelu predsa len prešla nejaká doba,už je množstvo fotografií,bol hodne prezentovaný na rôznych podujatiach,takže sa spolieham nato,že rozmerovo a obrysovo je presnejší ako prvý model.Pokiaľ to lietadlo sledujete určite ste si všimli,že tam došlo k malinkým úpravám. Nos aj žihadlo sú oproti prvému modelu menej robustné,subtílnejšie a na krídlach ,hlavne koncoch ,tiež došlo k úprave tvaru.Čo ma najviac prekvapilo,je oproti prvému modelu možno polovica znázornenej paneláže na modeli.Neviem ako ďaleko to zodpovedá reálu a výkres žiaden nemám. Pre mňa ako rusofila a suchofila jednoznačná voľba.Ja som nezaváhal ani sekundu a kúpil som. Je ale aj pravda,že nejako špeciálne som ho ešte nepozeral ani nezrovnával zo starším modelom.
Je zaujímavé že nový model ja rozmerovo zhodný so starým. Čo sa týka detailov je to iná liga. Hobby boss je oproti nim obluda. Nečakal som to. Kto vie ktorý je naozaj presný.
celkově ... k čemu jinému něco takového u modeního stáhacího letounu je, když všechno ostatní selže a dojde na vzdušný boj jako z top gunu tak prostě bude mít výhodu