ARAYA píše:Druhá osmička v poradí, tento krát vo farbách RAF z Foggia, Taliansko 1944...
Jarda Matt píše:Fotek řádně ušpiněných Spitů najdete pochopitelně mraky , jistě někdo doplní tak aby vznikl dojem že je to takhle správné.![]()
Není to správně ........tenhle Spit je stavitelem zařazen do zcela jasného období:ARAYA píše:Druhá osmička v poradí, tento krát vo farbách RAF z Foggia, Taliansko 1944...
Dám dvě fotky již jednou dané.
U jedné je napsáno 1943,u druhé 1944 takže možný rozdíl několik měsíců........ a dokonce na té z roku 44 se zdá čistší !
Není nad čím diskutovat...........mašina je dána,období je dáno,jsou na to fotky a takhle nevypadala ..............konec ,není nad čím diskutovat.
Myslím si že je tady zaměňováno SPRÁVNĚ a LÍBÍ.
Někomu se může líbit i když není správně (proč ne),pro mne to není ani správné ani se mi to nelíbí.
Vysvětlení stavitelem že zašpinění je výraznější, neodpovídajácí realitě jsem celkem bral,myslel své,.......ale budiž.
Ovšem tohle přesvědčování že je to vlastně správně .............. s dostupností fotek (!!!) ............naprosto zbytečné.
ARAYA píše:ale z bezne dostupnych fotiek by som povedal, ze som ho celkom setril, pretoze byvali aj ovela viac zasvinene...
Jarda Matt píše:Ani já s Vámi nepotřebuji diskutovat,není o čem.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků