Model M-ATV od Galaxy hobby má bohužel jednu vadu, stejně jako model Maxxpro od stejného výrobce, a to rozměrově špatná kola, což se u M-ATV ještě ve výsledku dá akceptovat, ale u Maxxpro již nikoliv!!! Viz téma ke kolům zde:
Kola jsou základ. A taky nejčastější volba výrobců doplńků. Zrovna mne napadl jeden náš výrobce doplňků. Bude třeba využít before party na E-dayi k lobingu.
Ahoj lidi, pro klubové kolegy jsem udělal kola na Willyse. Není to pajc něčeho. Původně byly modelované podle fotek v 1/35 a dodatečně zmenšené do 1/72, takže mají i ventilek 2x přední kolo 2x zadní kolo a rezerva. Realizace je 3D tiskem. ... nejsem masový výrobce, ale pokud by po nich někdo toužil, tak není problém a nějaké mu také vyrobím. Tyto mají klasický vzorek, mám k dispozici ještě britský vzorek typu Firestone a můžu v případě zájmu modifikovat i na SAS Další otázky asi formou SZ (foto mobilem .. takže nic moc)
Vyzerá to tak, že Trumpeter sa po sérii modelov na podvozku MAZ-543 v mierke 1/35 vrhne aj na mierku 1/72... Uvidíme do akej miery to bude konkurencia k modelom od firmy Modelcollect...?
S tou T-90MS mě pěkně štvou, když už jí mam 1/35. Ale to se dalo čekat, že to vydaj, když vydali klasickou T-90, obě Armaty i MSTA-S. Takže si to stejně asi budu muset koupit
Vladimír Bareš Rozdělaný: Tatra 813 CAS32, Chevy Monte Carlo 1978, USS Princeton CG-59
na všechny dvojí metr máte takhle to přeci nejde dál jedny mentalitou omlouváte druhý čeká kriminál _______________________________________________________________________________________________