práve som s hrôzou zistil, že posledný model som sem vložil takmer presne pred tromi rokmi. Nedá sa povedať, že by som staval len Zero a asi som ho ani nezačal robiť hneď po Migu-25, ale aj tak... Rátam tak dva roky stavby na určite najlepšiu stavebnicu, akú som kedy staval. Holt práca a deti robia svoje. Ale poďme k modelu. Nikdy som nechápal, keď ste tu niektorí vypisovali, že nejakú stavebnicu nebolo treba tmeliť. Však predsa každý spoj treba vždy pekne zatmeliť, vybrúsiť a preryť... Či nie? Nuž táto stavebnica ma vyviedla z omylu. Aj keď som mal drobné prepadliny na krídle, pre mňa je to inžiniersky zázrak a neviem si predstaviť, v čom by Zero od Fine Molds mohlo byť ešte lepšie. A asi to ani nezistím, lebo nemám v pláne si ho kúpiť. Zato aspoň jednu Tamku kúpim ešte určite.
Mám jedny plechy na A6M3 od Eduarda (to bude tá druhá Tamka) a potešilo ma, že množstvo mrňavých leptíkov tam je dvakrát (asi pre prípad odstrelenia z pinzety

Naposledy upravil sesto dne 24 srp 2019, 22:09, celkově upraveno 2
Hotovo: Aichi M6A Seiran, Mosquito Mk.IV, Polikarpov I-16; Fiat G-55 Centauro; Jak-3; Bf 110C; Bf-109E; Micubiši A6M2 Zero