Tak jeste par detailu (tj krytky na AOA, pitotku a tak s RBF, par RBF taky do podvozku), nabarvit pozicky a jeste jsem urcite nejakou drobnost zapomnel a je finito.
M.
- Přílohy
Martin Benko
Martin Černý 'Černoch' píše:To Hansi, ten padák tam teprve macholouši dají ne?
Hansi píše:Martin Černý 'Černoch' píše:To Hansi, ten padák tam teprve macholouši dají ne?
To asi ťažko, padák sa tam strká vtedy, keď je sedačka vonku ... Ten zbrojár by dostal pekne po hlave za porušenie bezpečnostných predpisov a predpísaného postupu prác ...
Martin Černý 'Černoch' píše:Hansi píše:Martin Černý 'Černoch' píše:To Hansi, ten padák tam teprve macholouši dají ne?
To asi ťažko, padák sa tam strká vtedy, keď je sedačka vonku ... Ten zbrojár by dostal pekne po hlave za porušenie bezpečnostných predpisov a predpísaného postupu prác ...
To je jedno![]()
![]()
Já ho taky v modelu nemám, musím se kouknout jestli mám v archivu vůbec nějakou fotku s tím padákem až budu dělat F-104F.
Martin Černý 'Černoch' píše:No Hansi, takže je to 1:1padák mohl být na nemusel, podle fotek z Lock Onu. Ten horní kšilt bych neřešil, nebo myslíš že byl pouze jeden předpis pro jeho zbarvení. Pokud máš fotky na černou i šedou tak je možný asi obojí. To není věc která by byla životně důležitá pro stavbu Strafa.
Hansi píše:Martin Černý 'Černoch' píše:No Hansi, takže je to 1:1padák mohl být na nemusel, podle fotek z Lock Onu. Ten horní kšilt bych neřešil, nebo myslíš že byl pouze jeden předpis pro jeho zbarvení. Pokud máš fotky na černou i šedou tak je možný asi obojí. To není věc která by byla životně důležitá pro stavbu Strafa.
Na Starfoch A a C som videl ten kryt v čiernej farbe, ale na G a S som ho videl sivý ...
mess píše:Priznam se, ze moc nevidim, o cem mluvis.
Navic na obrazku niz vidim padak normalne na operadle.
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
M.
Hansi píše:
Na Starfoch A a C som videl ten kryt v čiernej farbe, ale na G a S som ho videl sivý ...
Robert Blaschke píše:Hansi píše:
Najlepšie sa rozhodnúť podľa konkrétneho stroja, ktorý robíš.
mess píše:Robert Blaschke píše:Hansi píše:
Najlepšie sa rozhodnúť podľa konkrétneho stroja, ktorý robíš.
CF je presne napul cesty mezi C a G, kazdopadne to mam sedy a tak to zustane
A na to, ze je to skoro 3 denni zaves (v patek jsem byl celej den mimo, tak jsem na to ani nesahl) to docela hrotite
Sedacka je jeste vyndavaci, rozhodne to resit nebudu, i tak, Hansi, dik za pripominku. Treba nejakej dalsi uz to poreseny mit bude.
M.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 167 návštevníků