Vy jste jak utržení ze řetězu...makáte. Pěkný kousky. Já plánuji do 14 dnů se k vám připojit.
Rostislav Axmann píše:Jinak tohle téma je velmi zajímavé, asi se od podzimu přidám s otcem všech AZ Spitfirů...
Potoxon píše:Radek mě ukecal a já se tedy přidám se stavbou této luxusní stavebnice....
Potoxon píše:...( dárek od Radka)...
JimiX píše:Stejně si myslím, že tohle téma bude pokračovat déle. Nepsalo se tu náhodou na začátku něco o možném pruhovaném SIGu na dalším ModellBrnu?
JimiX píše:Už to bude, aneb. momentka ze stolu. Trochu zaprášit, něco domalovat a vyvrtat dírky na HVARy ... teda pardon to je jiný téma![]()
Takže snad teď už nic nepokazím![]()
JimiX píše:Jinak už vím co jsem pokazil. Pruhy na křídlech neměli být hned u kořene křídla ale o malý kousek dál od trupu. Věřil jsem slepě návodu ze stavebnice. Na fotce to není vidět. Stojí tam chlapík s dýmkou (snad přímo Overstreet), ale dá se to vyčíst z deklů kol a toho jsem si nevšiml. Nu co. Prdim na to
Skřivan píše:Odborníky to bude sice dráždit, ale laik si toho vůbec nevšimne![]()
![]()
Máš to parádní
JimiX píše:Rostislav Axmann píše:Jinak tohle téma je velmi zajímavé, asi se od podzimu přidám s otcem všech AZ Spitfirů...
Uf. Pecka. Tady se teda těším na postup.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků