makaluzo píše:...co se obtisků týká, zase tak náročné by to nebylo a možná je někdo po vydání Italerky udělá...
Jsou na to nějaké dobré fotky?
makaluzo píše:...co se obtisků týká, zase tak náročné by to nebylo a možná je někdo po vydání Italerky udělá...
F_F_F píše:makaluzo píše:...co se obtisků týká, zase tak náročné by to nebylo a možná je někdo po vydání Italerky udělá...
Jsou na to nějaké dobré fotky?
mrazík píše:Tak jestli tohle není řezničina, od které jsi chtěl utéct, tak to už stavíš rovnou scratche nebo nějaký rozsáhlý konverze nev Brně jsem na tom závodě nebyl, ještě jsem chodil po houbách, ale i tak se rád podívám
držím palce, ať neskončí u ostatních temelínů
makaluzo píše: Kromě těchhle tří značek jela v Brně v nejvyšší kategorii ještě Lancia LC2 týmu Dollop, bohužel již zastaralá, ale byla by tu šance postavit i čtvrté brněnské auto, janže Tamka už se asi těžko sežene a Protar (chystaná Italeri) by byla zase řezničina a na tu já moc nejsem![]()
![]()
![]()
makaluzo píše:ale co se obtisků týká, zase tak náročné by to nebylo a možná je někdo po vydání Italerky udělá. Uvažoval jsem také o Porsche od Tamiye, ale tam je ta kastle bohužel úplně mimo, co se týká přívodu vzduchu k chladičům po stranách kabiny, což je ale zaviněno tím, že jde o model ze serie TamTech, neboli aut na motorek a tak se raděj trochu potrápím s tou Hasegawou, i když mi zatím nepřijde, že bych do toho šel nějak moc
Matwej píše:makaluzo píše: Kromě těchhle tří značek jela v Brně v nejvyšší kategorii ještě Lancia LC2 týmu Dollop, bohužel již zastaralá, ale byla by tu šance postavit i čtvrté brněnské auto, janže Tamka už se asi těžko sežene a Protar (chystaná Italeri) by byla zase řezničina a na tu já moc nejsem![]()
![]()
![]()
No to by byla :
https://robdebie.home.xs4all.nl/models/lc2.htm
poměrně vyčerpávající článek na toto téma .
Doporučuji prostudovat i linky a odkazy na konci.
Bude lepší počkat na Italerku (pokud to nebude jen reedice Protaru) neb ta bude lépe odpovídat té "brněnské".
Obtisky na Lancii jsou jednoduché , ale nevím ,zda se má cenu s nimi kreslit....
Obtisky na Joest Porsche pro r. 1988 dělalo studio_27 ( S27-DC455C ) a ještě je dělá Shunko:
https://www.hiroboy.com/Blaupunkt_962C_ ... 10716.html
Sauber pro "360kmBrno" by mělo jít postavit přímo z Tamky
makaluzo píše:Doufám, že jsi si Jindro všimnul, jak jsem ani nenaznačil kdo že by ty decály mohl udělat
makaluzo píše:Obtisky na Joest porsce od Shunka jsou pro rok 1989 a Studio 27 sice dělá 1988, ale LeMans, takže trochu jiné, nejblíže tomu jsou tamiyácké, jen ty podélné pruhy mají být plné a ne čárkované
makaluzo píše: od Tamiye je auto, které bylo určeno pro 24h Le Mans v roce 1988, které do něj ale neodstartovalo po problémech s pneu Michelin a má úplně jiné křídlo. Tady v tomhle případě by ta Hasegawa mohla být celkem bez velkých úprav, je třeba předělat jen tu přední haubnu a ta je v leptech, aspoň jako šablona určitě použitelnáno a pak možná ještě pár drobností...
Matwej píše:Ano vím to a křídlo z jednoho vraku Gawacké C-9 mám nachystáno. To přední cosi před vstupy vzduchu (nebo jak to nazvat) vyrobit taky nebude moc složité...
Ale vybral jsi si svou cestu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků