Nový prírastok do vitríny...skúsil som nitovanie (samozrejme je krivé)...a ledva som ten model dokončil...už ma to vôbec nebavilo takže kačenkoidný povrch bez washu...ale do vitríny vedľa MiG-19 stačí..
Páči sa mi. To nitovanie je uletené ale vzhľadom k tomu že si newashoval tak to nie je moc viditeľné. Ani neviem akú patinu by som dával na takýto povrch. Pekný model
Rado Sucháň 50 rokov
«Never in the field of human conflict was so much owed, by so many, to so few»
Nemáš se vůbec za co stydět, je to pěknej model MiGu
Stavím(spíš lepím-patlám) Osu 1:48
2024: Bf109E-4, Bf109G-6 Němci, 4x Avia B-534, 2x III serie, 2x IV. serie, SvZ, B-534 Bulhar 1:72: 1x Bk -534, 4x B-534 : 3x III. serie z toho 2 s kabinkou 1x IV. serie vše SvZ Mojí ctí je pravda, lež je zločin.
Patinu ani veľmi nie, skôr lietal v takejto vyleštenej podobe. Ale takto pekne vyleštený žrebec si priam pýta popisky. Aspoň tie Směrácke. Určite ich bolo dobre vidieť. Je tam však diléma. Směr ich ponúka červené a na kbeláckej Péefke sú vidieť modré. Neviem, či ich niekto v modrej farbe vytlačil. A ak si sťažuješ, že HobbyBoss hrozne sedí tak skús postaviť tú Směrácku MiG-17 do takejto podoby....
foto spodku som neurobil takze to nemam...a o popiskach som ani nevedel ze nejake su takze je bez ale do vitriny mi to staci..a s tym cislom myslite ze je zly font alebo umiestnenie ?..nejak mi to oko nevie pobrat...cisla su pouzite zo sady CS oznaceni...font sa mi zdal spravny
Pokud jde o model do vitríny, samozřejmě, stačí, to číslo však nemáš správně, proto jsem dal ty dvě fotky. Popisky model taky "pozvednou". Z které sady jsi to číslo použil? Oni se občas někteří vydavatelé snaží, ale taky to většinou stojí za houno ... hm, že ... a pak je tu ještě jeden faktor, než bychom se raději zeptali, uděláme to "po svém", což je celkem na škodu ... - no hlavně neber moje slova jako kritiku, jen je lepší se raději zeptat, než udělat nevědomky chybičku ...
Vláďa Obr, 62 let, stavím letadla Československých pilotů.