Nikdo není dokonalý, i ho*no má svoje mouchy
Lucik píše: Dalsiu Ju-88 by som sa rad pokusil spravit odkrytovanu a tam uz sachty otvorim. Zrejme pojdem, ale inou cestou. Vyskusam navrhnut plechy v kombinacii s plast. dostickami. Kolko casu mi to zaberie? Neviem to odhadnut, ale asi dost a pri tom je to taka blbost.Zacal som skoro pred rokom, robim, ked mam cas a niekedy chyba aj chut. No a este som ani len nedal trup dokopy. Su tu borci, ktori stihli spravit za ten cas 2-3 Ju.
![]()
Petr Ladman píše: Tak takovýto je stav „výroby" na Kladně, spíš chaos
Urcite to zvladnempetr21 píše: Navrhování leptů je celkem zdlouhavá činnost, obzvlášť pokud s tím nemáš zatím žádnou zkušenost. A hned ze startu začít plechy tvarovanými ve všech osách je hodně velký sousto. Odrazovat tě nechci ale něco o tom vím. Až se dostaneš do fáze, kdy je budeš chtít začít, napiš mi SZ.
Tesim sa na vysledok. Pouzivas miliput?petr21 píše: Začal jsem si pořádně hrát s trupem G-6. Jelikož jsem si v Brně zapomněl koupit odlévaný radar Berlin a nechce se mi jen kvůli němu řešit objednávku, vytáhl jsem různé výkresy a z plastových destiček vyrobil tvar v základních osách. Mezi ně nacpu dvousložkový tmel a vybrousím do požadovaného tvaru.
petr21 píše: Aby toho nebylo málo, zkouším nabarvit figurky k diorámě se zimní A-5. je to moje první samostatně barvená figurka a fotky ukazují detaily, které nejsou vidět ani pod lupou. Asi se musím naučit hůř fotit.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 147 návštevníků