Tady jsi zkoušel něco nového? Myslím patinou na křídlech? Ptám se protože jsem tohle u tebe ještě neviděl jinak jako celkový dojem pecka líbí se mi ještě o něco víc než první
Roberte , nezkoušel, jen to na fotkách víc vylezlo. Ono je to na britské DG, takový efektnější. Už jsem to dal na Spity. Správně, dle fotek , by to mělo být zaprasený víc. Přece jen ty korzický Jugy byly dost jetý, i dle barevných fotek.
Sice vím, že je ti můj názor u pr...le , ale tohle je hodně dobré! Patina na křídlech a předku trupu perfektní, i nýty tam sedí, korsický prach na spodku, fakt pěkné! Možná vrtuli víc do šeda, onen prach udělal velmi brzy své... Abys to neměl tak jednoduché a mohl se na mě zase rozčílit , tak na hřbetě trupu by nýty snesly utlumení, a na ocaskách...tam to pěkné není, obzvlášť na pohyblivých částech jsou strašně hrubé a bije to do očí. Ber to jako námět na zamyšlení a vylepšení této nýtovací technologie, chápu, že zkoušíš něco nového.
Přílohy
"You don't have to apologize for the dress code when you are dressed in honor and courage." HM King Charles III. Volodymyru Zelenskému 2.3.2025
V každém případě gratulace k dokončení ,přinejmenším zajímavý kousek,dokonce tak zajímavý že jsem se odhodlal dát podmět k možnému zlepšení. Sice se mi takovéhle ztvárnění nýtů nelíbí,ale pokud se zadavateli líbí mašina protažená šicím strojem budiž (u Gabr. s velkou jehlou,zde již naštěstí s mnohem menší), je to věc vkusu a věcí každého,za mne ovšem ne.
Co mě osobně hodně tahá za vlasy je vrtule,umístění loga a pak opotřebení na zářící kov pouze na náběžce kdy na zbytku ani čmouha. Koukněte na listy vrtule Curtiss,logo nebylo na P-47 někde v půlce či těsně za, jak jej máte (pochopitelně se bere od kořenu),bylo zhruba ve 2/5 celého listu, nebo pokud si odmyslíme kořenovou bandáž tak v 1/3 samotného tvaru (snad mi budete rozumět -radši přidám několik f.,mj. jednu již jsem určitě dával - někoho muselo logo hodně štvát koukněte kde je díra)
Druhá věc co je pro mne zvláštní je opotřebení listů, na náběžce osekaná na zářící kov, ovšem jinak jak nová,nádherně je tento kontrast vidět na pravém spodním listu (Vaše třetí f. od konce) Ve skutečnosti se to na listech P-47 moc nenajde,hrozně málo a hlavně jinak,...... když drobné odření tak i na ploše spíš s vyšisováním změnou odstínu na ploše listu .................pokud budete chtít zvažte ,koukněte na netu co myslím blbě se to popisuje.
No tak nic, no, typická reakce... jasně, že ten Warbird je nýtován úplně jinak, než ty válečné...
A fotky, co sem dáváš - vždyť ano, však píšu, že tu patinu na křídlech máš perfektní, i ty nýty tam sednou! Předek trupu a spodek taky parádní! A ten zbytek? Já na těch fotkách nic takového nevidím.
Zkus taky unést jiný názor, navíc slušně podaný. Mně se ten model opravdu líbí, ale na těch ocaskách je to prostě přehnané, nesedí to tam.
Přílohy
"You don't have to apologize for the dress code when you are dressed in honor and courage." HM King Charles III. Volodymyru Zelenskému 2.3.2025