K tomuhle se dá napsat jen málo: slavný stroj slavného pilota. Téměř dokonalá stavebnice. Postaveno po večerech za cca. čtyři týdny. Použito: řídké lepidlo GS, sem tam vteřiňák, barvy GS, oleje a "špinítka" TAMIYA. Naopak nepoužit ani miligram tmelu !
Marku, moc pěkná práce, ale musím souhlasit s Vojtou: oba druhy krytů se otevíraly jako komplet díly, spodní jako kompletní vana, takže by měly být zvýrazněny spáry, kde se kryty stýkají se sousedními plechy, znatelná by měla být místa, kde jsou panty. Některé panely tam máš příliš zvýrazněné, většinou tam byly plechy spojené a tmelené. Spodní kryt obzvlášť. Ale opakuju: jako kousek je to
Dědek Franta
Neříkej že to nejde postavit, najde se někdo kdo to neví a postaví to!
Díky za pochvalu i oprávněné výtky. Takhle to holt dopadá, když se bez řádné přípravy pustíte do takto notoricky známého typu Ale určitě to není můj poslední mesoun (právě pokukuji po nějakém tom trop...)
Ahoj, taky se přidám k potlesku za celkový vzhled, krásně a čistě nabarveno S tím tmelem je to pravda, ale mě spíš do očí praštil ten Eduardem nešťastně řešený přechod zadní části centroplánu křídla do trupu na spodní straně. V reálu jsou tam plechy úplně jinak spojené (pěkně je to vidět třeba v plánku na rozmístění popisek v návodu) a modelář ten spoj musí pracně tmelit a rýt nové rytí a nýty.. Bohužel teď se s tím crcám na svém S-99 a furt mi ta pitomá spára leze ven To fakt u Eda moc dobře nevymysleli.. Ale jinak
Nemá být vzadu nahoře na trupu od kabiny až po směrovku spára? A to samé i zespodu? Jinak souhlasím s názorem na stavebnici, kvůli ní jsem začal lepit Němce
Ta spára tam podle mne je, i když není skoro vidět. Před slepením polovin trupu stačí trochu "srazit" hrany, jak tu už někde bylo dříve psáno. S tím tmelem souhlasím, hlavně to nešťasné "V" na spodku to chtělo pořešit. A trochu bych utlumil lesk, především na vrtulovém kuželu. Chápu, že při nasvícení se zaoblená plocha víc leskne, ale razí to hodně do očí. Pochvalu si zaslouží čistota stavby a provedení kamufláže. Máš to pěkně fouknuto. Je to pěkný Mezek, radost podívat.
To, že jste paranoik, ještě neznamená, že po Vás někdo nejde!