Tak jsem zase něco dokončil Téměř krabičková tamka, doplněn Tamiya detailset a do interiéru koberec. Stavba se neobešla bez problémů, jednou byla koupačka v Jordiho lektvaru Nicméně na vině bude asi barva od Zera. Stříkám s ní už třetí model a vždy to vyšlo až na druhý nebo třetí pokus. Jinak Jsem se stavbou spokojen, největší chyba je na zadním křídle. Pokud bude čas a chuť, mám ještě jedno, tak ho stříknu znovu. Pár fotek, ať se líbí
Skyline pěknej . Chyba na křídle? Kdo je nedělá? Každý máme na tom svém modelu něco, co se nepovedlo a nebo by šlo udělat líp Model mam taky, ale ve verzi V-spec II a nějak se mi do něj nechce
díky kluci zkusím model přefotit i na bílém pozadí. Na tom šedém se mi to docela líbilo, ale nejsem fotograf, nechám si poradit
Michale tu V-spec mám postavenou také, staví se to moc dobře, jen je ta tvarově složitější karoska horší na broušení laku. Jinak bezproblémová a oddychová stavba
Ahoj Další moc pěkněj žaponec Až budeš dělat nový foto,povitáhni trochu ven zadní pravé kolo,tedy jestli to ještě půjde. Možná je to jen optický klam,ale zdá se mi zalezlejší.
tie Zero farby su nitro farby rovnako ako z lakovne, prve vrstvy treba prasit nikdy nezalievat a pred lakovanim poriadne premiesat, Kedze to Zero robi tak aby farby vydrzali dlhu dobu v stave pouzitelnisti davaju tam asi ovela viac riedidla ( farba je baza + riedislo) tym padom to robi problemy.
Inak niekde na nete som videl ako flaskuju zero farby rovno v lakovni.