Také bych (pro své zaměření sbírky modelů) viděl raděj finský kabát, tak se zeptám: je možnost postavit z krabice Fina? Jsou tam dekály na Fina?
Stavím(spíš lepím-patlám) Osu 1:48
2024: Bf109E-4, Bf109G-6 Němci, 4x Avia B-534, 2x III serie, 2x IV. serie, SvZ, B-534 Bulhar 1:72: 1x Bk -534, 4x B-534 : 3x III. serie z toho 2 s kabinkou 1x IV. serie vše SvZ Mojí ctí je pravda, lež je zločin.
Tiež sa pridávam k sledujúcim tejto peknej stavby. Jedného mám tiež doma, ale môj bude chorvát 1506, dekály blue print by som mal niekde mať. Chcel som sa spýtať aká je podľa teba vyťaženosť tej big ed sady? Stále váham nad kúpou.
Pavel Klouček - nejvyšší přijmou mou omluvu? víckrát se to nestane
spissiak - neváhej, kokpit mám skoro hotový a plechy jsem použil všechny (většinou něco zůstane) a klapky tam musíš použít všechno , masky na ten skleník taky ušetří hodně času a nervů
Petr Ladman- ty a Fina ? ne v krabici jsou dvě kamufláže a to Anglické , celá černá a druhá spodek černý, vrch je hnědo zelený
Marek Nováček - to teda je a ve 48ce bude parádní dal jsem Dark Wash , myslíš že je to málo výrazné ?
No jasně,že já a Fina, mám několik finských letadel ve sbírce, jak ve staré 72, tak v nové 48...
Stavím(spíš lepím-patlám) Osu 1:48
2024: Bf109E-4, Bf109G-6 Němci, 4x Avia B-534, 2x III serie, 2x IV. serie, SvZ, B-534 Bulhar 1:72: 1x Bk -534, 4x B-534 : 3x III. serie z toho 2 s kabinkou 1x IV. serie vše SvZ Mojí ctí je pravda, lež je zločin.