Ahoj,je to prvně co něco zveřejňuji, jsem domácí matla,což je vidět.Má to být jen trošku vylepšený směr, naposledy když jsem ho lepil ,jsem ještě lepil Lepí-M a cpal jsem pudr do unicolek... a uplně jsem zapoměl, že mi doma bude chybět kilo tmelu a velké baleni smirku.Model stál 8 pětek,k tomu bonus ulomené dva vrtulové listy ,víc jsem do něj nechtěl investovat.Takže přerytej domácím udělátkem, kabinky jsou z krabičky od řetězu do pily , poutací pásy z modelářské pásky,obtisky jsem neměl tak jsem je nastříkal podle pásky,čísla jsem našel ve zbytkách , na sudy jsem obětoval centrofix, strom..měla to být bříza ,dráty ,sádra a listí je foliáž polák.Matlám to v kuchyni,takže když synátor předváděl obvyklé kraviny ,nechtěně shodil už nastříkaný model ….kabinky odletěly a všechno drobné.Když si ale uvědomíte ,že to děláte jen pro svoji zábavu a baví vás to a v uších vám ještě zní manželčina věta ..Proč ty čísla nemaluješ fixem .....? tak stačí se párkrát zhluboka nadechnout a vylovit model ještě ten večer z odpadkového koše a pokusit se to dodělat. Moje modelářské ambice začínají a končí v kuchyni a jsem spokojený a všem tady na foru přeji slovy klasika ..Šembera .. lepte !!
Kluci dík,tak mě to nabudilo, že jdu hned manželce říct....teda až bude vhodná chvíle ,že mi musí uvolnit …..kdyby byla tak hodná ..., sektor b2 na stole v kuchyni ,který není vůbec využitý.Snad to bude začátek že moje modelářské expanze ,která potřebuje prostor a má v plánu dobýt jednou celej stůl ! Celou kuchyň! Pro začátek to stačí...
Aho, moc pěkně postavené retro! Když jsem ho uviděl, vzpoměl jsem si jak jsem na něm v kitařském "pravěku" zkoušel svoje první řezy. Snad nebude vadit, když tu svoji sondu do minula oživím (rok 1980):
Dědek Franta
PS: koutek v kuchyni mám dodnes. Dekály jsou kružítkem plus propisoty na hnědou lepenku
Neříkej že to nejde postavit, najde se někdo kdo to neví a postaví to!
2024: Bf109E-4, Bf109G-6 Němci, 4x Avia B-534, 2x III serie, 2x IV. serie, SvZ, B-534 Bulhar 1:72: 1x Bk -534, 4x B-534 : 3x III. serie z toho 2 s kabinkou 1x IV. serie vše SvZ Mojí ctí je pravda, lež je zločin.
Jako dítě , jsem za totáče považoval fiat cr-32 a Bristol bulldog za nejhnusnější modely na trhu Dnes to ale vidím jinak ,výzva a nostalgie a hlavně člověk s tím zabije několik večerů, na těchto sado modelech není už co zkazit.Tak uvidím co to bude.