Vláďa Obr, 65 let, stavím letadla Československých pilotů.
Aeromodelar píše:Já beru dva
Vit píše:Teda pan Šulc, tohle nám nedělejte, lidi se slabším srdcem by to nemuseli rozdejchat. Otevřu Facebook a tam na mě jukne vaše "limitka" Wellingtona 311 perutě.![]()
Nemyslíte, že kdyby jste ji opravdu vydali, těch 1500-2000 kusů by se prodalo za první víkend???
Jan Tichý píše:S panem Pajerem se určitě domluvíte, ne? Pokud jde o 311., je to odborník nade všechny - jeho série o 311. je všem známa, stejně jako jeho další knihy. Určitě by rád udělal věc tohoto typu ...
Customman píše:...jak se tu probírají ty revellí Tornada, tak takový blbý dotaz-stočtyřiačtyřicetinová GR.1 (IDS) by náhodou nešla? Revell má takový hnusný zvyk dávat do 144 rour jen samé strašné výroční, tygří atp camo, a přitom tolik možností (jak už tu někdo zmínil) . Děkuji.
Houmr_9 píše:Co todle?
A nevím, jestli to není nějaký šum, ale myslím si, že jsem zaslechl něco o tom, že by to měli vydat právě Markové.
Customman píše:Houmr_9 píše:Co todle?
A nevím, jestli to není nějaký šum, ale myslím si, že jsem zaslechl něco o tom, že by to měli vydat právě Markové.
Trochu moc Tornad najednou...a třeba "pouštní" žádné (na ty jsou dekály Kits-World, ale tam jsou zase čtyři stejný pískový-i když s pěknýma noseartama)
Vl.Šulc píše:To taky může znamenat, že Airfix je obtloustlý![]()
Hodnotím jen provedení výlisků, ne tvarovou přesnost.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 16 návštevníků