"Věřím v Boha a své pistole." - škpt. Václav Morávek "Deus vult!" - pokřik křižáků před bojem s nevěřícími "Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským, že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl
Přemýšlím jestli tu stavebnici včetně těch leptů (trysky) nemám ekologicky zlikvidovat. Takhle to nedám nikdy v životě. Inspirativně demotivující stavba .
Ram panely jsem fouknul svým mixem šedých. Bylo to docela laborování, protože se s odleskem hodně mění "základovka"... nakonec jsem se rozhodl jít cestou menšího kontrastu, kterou jsem vyvodil z fotky níž... na ní mi přišlo že mašina není na přímém slunci a mohlo by to tak nějak posloužit jako vzor.... Pak ale nastal zase probém s tím, jak to vyfotit doma
Díky moc chlapi. Takhle z fotek je ten kontrast "podivnej"... bohužel nevím, jestli se mi někdy podaří to vyfotit reálně.
A máme tu droboť, u které se taky krutě maskovalo.... zejména vrata pumovnic byly prima, protože šedá RAM panelů zasahuje někde i dovnitř krytu, někde ne...
Přílohy
Upravená dvířka žebříku. Původně měly vyhazovač přesně uprostřed...