A co nám chceš ukázat? Ve výsledku pokud šipky ukazují kazy je vidět v šachtě prd. To co máš červenou šipkou zakreje vidlice přední nohy, je doela masivní.
Nic, tu fotku jsem použil v diskuzi na skype, kde jsem Kubovi ukazoval výskyt vyhazováku. A červená šipka ukazuje právě to co píšeš, stím že se budu tvářit, že je to součást konstrukce. Normálně bych tu fotku nedával, ale když von Jirka brblal, že chce fotku a to sem jen hodil echo, že jsem protáhl hlavní linky rytí, tak sem tu hodil tuhle, ať má radost.
Jarku, příště vyštípni nějaký dílek z rámečku a šipkami ukaž, kde začistit vtoky. Bude to mít úplně stejnou přidanou hodnotu. Podobně jako poslední dobou populární slovní postup stavby bez fotek.
Původně jsem chtěl napsat : "Opovaž se, Martine! Třeba by pár lidí rádo vidělo dodělanou Mirážku F.1 a následně ty uvažované resiny na ní od Armycastu (viz Tvoje stavba někde v pravěku sekce Rozestavěno)... " , ale to bych si asi dovolil dost. Takže klidně vybal dalšího Kfira!
To záleží na tom jak mě bude zdobit Mirage F-1.....zatím se daří. Nemůžu najít hotový leptaný brzdičáky a pár dalších drobností. Je tedy možné že pichnu do dalšího Kfira.
Pokud nevadí, že začnu později. Co vy na to?? Dal bych Nesher od PM v 1:72. Michal
"Věřím v Boha a své pistole." - škpt. Václav Morávek "Deus vult!" - pokřik křižáků před bojem s nevěřícími "Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským, že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl