Poslední dokončený kus.. tímto děkuji skvělým kamarádům z Marina Veneta, kteří mi na posledním patláku pomáhali - obzvláště panu právníkovi ... příště se snad setkáme v plném počtu
Pěkná stavba Marku, zejména ztvárnění spodních ploch se mě líbí. i když vzhledem k prototypovému stádiu je otázka zda by se stihlï takhle zaprasit. Co bych asi nepatrně vytkl (pokud mohu) - zadní díl kabinky asi moc nesedí, z fotek vypadá že je o něco menší než hrb a i spára by si zasloužila možná trochu zamáznout, třeba herkulesem - kruhová anténa na trupu - zamyslel bych se příště nad náhradou třeba z drátu- výroba trvá pár minut a vzhledově je to o něčem jiném než tento díl ze stavebnice
Krásná Vlaštovka, a souhlasím s petrem 21, že celkový dojem kazí ty americký hvězdy...ale to je věc názoru. Já mám stejný jako petr 21 Stejně tak by se mi nelíbilo americký letadlo s kříži.Abych nebyl napadán z něčeho, co není v mém Příspěvku a někdo by to snad viděl, četl a chápal.
Naposledy upravil Petr Ladman dne 25 dub 2019, 17:36, celkově upraveno 1
Stavím(spíš lepím-patlám) Osu 1:48
2024: Bf109E-4, Bf109G-6 Němci, 4x Avia B-534, 2x III serie, 2x IV. serie, SvZ, B-534 Bulhar 1:72: 1x Bk -534, 4x B-534 : 3x III. serie z toho 2 s kabinkou 1x IV. serie vše SvZ Mojí ctí je pravda, lež je zločin.