Krásné Já mám na stole právě 2 ks, jeden bude Maďar a druhej z ROA..takže i já stavím letadla ruskejch pilotů Jenže na tvé kvality já „patlal" rozhodně nemám, budou to klasické vitrínáče, co obdivují neznalci a já
Stavím(spíš lepím-patlám) Osu 1:48
2024: Bf109E-4, Bf109G-6 Němci, 4x Avia B-534, 2x III serie, 2x IV. serie, SvZ, B-534 Bulhar 1:72: 1x Bk -534, 4x B-534 : 3x III. serie z toho 2 s kabinkou 1x IV. serie vše SvZ Mojí ctí je pravda, lež je zločin.
Robe super práca no neodpustím si pár drobných pripomienok, ktoré by model ešte viac oživili. Na motorových krytoch by som naznačil gumové tesnenie, ktoré je vidieť takmer na každej fotke, v podvozkových šachtách odvŕtal otvory a ešte snáď tie nešťastné pozičky. Ja som ich na mojom mezkovi "zasklieval" Revelláckym lepidlom na číre diely Contacta clear. Momentálne ich už ma vponuke aj Quckboost. Na Štefánikovom krídle si ho rád obzriem naživo. Prídeš?
Teda Roberte, výsledek je parádní, vo tom žádná...ale stejně je to málo špinavý! Takže místo třech, uděluji "pouze" dva rakouské bludišťáky, nebo-li Labyrinthmanny...
Stavím jen a pouze Luftwaffe 1/48...nic víc nic míň...
Vida, Robert má hotovo. Teď už jen zbývá, aby ho někdo navštívil a vykonal co bylo psáno ve stavbě Fakt parádní práce Roberte. Pokusím se aspoň trochu přiblížit.
Velmi zdařilá práce Sledoval jsem samozřejmě stavbu a nechal se tak "ovlivnit" k zakoupení onoho motoru. Chci jej však použít k vyzdobení S-99, která předpkládám, kanónem vyzbrojená nebyla a tak dle mých skromných podkladů k tomuto typu, nebude asi zapotřebí ani těch rozdílných elementů, které budou v tom motoru který má vyjít v Květnu. Rád přivítám rady v tomto směru. Předem díky.
Vláďa Obr, 62 let, stavím letadla Československých pilotů.
ještě jednou děkuji, jsem moc rád že se líbí Aeromodelar - no taky nejsem až takový znalec , ale hlavu si s tím nelámej stejně to pozná jen ze sta že tam je nějaký ten menší rozdíl tak že pokud tam nenarveš motor z fokouše tak to bude ok
hans dlouhán- no nějak jsem ztratil na konci odvahu