No, a je necetý týden do vánočních svátků a Štědrého dne, a s původním tématem je tu „ticho po pěšině” ... Jak to tedy vypadá s kompletací a distribucí očekávané a anoncované pětatřicetinové Rotabuggy? Na domácím webu není ani zmínka a stránky mi připadají jako mrtvé. Takže, kdy, kde a za kolik?
Dokonalosti není dosaženo tehdy, když už není co přidat, ale tehdy, když už nelze nic odebrat ... Historie SPZ v ČSR | ČSSR | ČSFR | ČR ... www.feudal.cz
Dorazily první ,,testovací" odlitky pro SAAB JAS-39C Gripen 1/72. Zatím mám cockpit,přístrojovku,sedačku,knipl,příďovou šachtu a trysku. A nějaký blbinky k podvozkům. Pracujeme na dalších dílech. Pokračování příště.
Přemýšlím,jak to balit. Co Vy preferujete? Celou ,,Big" sadu nebo cockpit zvlášť,tryska zvlášť,podvozky zvlášť ?? V přípravě budou ještě závěsníky. V hlavě lítá i vacu kabina.
Ze své zkušenosti mohu říct že je podle mě lepší vydat sety separátně, at si každý vybere co uzná za vhodné co na model použije a možnost Big packu třeba nechat jako nějakou akci.
Coming soon JAS-39 Gripen 1/72 vol.II. Přišla druhá várka testovacích odlitků. Příďová podvozková noha s kolečky,tryska,hlavní podvozková šachta,hlavní podvozkové nohy a protistřihové nůžky. Dále hlavní podvozková kola. Už se to hromadí.....a budeme pokračovat.