je pravda, že banalita jako hledat přímo podle čísla mě fakt nenapadla...čuměl jsem na stránky půl hodinu a hledal manuálně něco takového, zkusit to takto na přímo mě nenapadlo.. hledal jsem v tom větší problém než je
Mám dotaz, čím mám proflouknout pistoli po Humbrol syntetikách? Používal jsem 6006, ale vnitřek pistole je pořád jemně otónovaný stříkaným odstínem. Myslím takové to rychlé pročištění před další stříkáním, ne rozebrání a vypulírování kartáčkem a acetonem.
přes dva roky nečistím ničím jiným než c6000 a těsnění sem měnil jednou, pokud je z teflonu tak je bez problému
"Ne každý, kdo je dnes na straně Ukrajiny, je rovnou demokrat a sám hrdina jak oni... Ale kdo je v té válce na straně Ruska, je normální bezectná k***a bez výjimky" Jan Hřebejk
Těsnění to nevadí. A i kdyby, zajdu do prodejnys hydraulikou, kde těsnění mají a koupím si ho. Nedávno jsem kupoval, vyšlo jedno za 50 halířů. A ještě jsou trvanlivý.
Renda Tejkl GT CUP IPMS CZE #TeamFoltýn Osudovým omylem demokratů je slepá víra v to, že prostý lid jednou dostane rozum...